Ådne Skjelstad (Foto: Schibsted)
Ådne Skjelstad (Foto: Schibsted)

Skal lede Schibsteds nysatsing SVOSJ

Ådne Skjelstad skal lede Schibsteds nysatsing SVOSJ, som angivelig ‘vil revolusjonere norsk netthandel’.

Publisert

Ådne Skjelstad (41) går fra Schibsted-eide Lendo til Schibsteds nye satsning SVOSJ. Tjenesten ble lansert i september, og er Norges første abonnement for fri frakt. Skjelstad har lang erfaring med forbrukertjenester på nett, og har lenge latt seg imponere av hvordan Schibsted utnytter sitt distribusjonsnettverk for å skape nye tjeneste, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Jeg har fulgt nysgjerrig med på Schibsteds satsning på frakt fra sidelinjen de siste årene, og er veldig imponert over hva de har fått til med leveringstjenestene Helthjem, MegtilDeg og Morgenlevering. Jeg er imponert over hvordan Schibsted har klart å skape disse nye tjenestene basert på sitt store distribusjonsnettverk, sier Skjelstad.

Skal endre måten det handles på nett

SVOSJ har allerede blitt sammenlignet med både VIPPS og Amazon Prime, og ambisjonsnivået er høyt. Cathrine Laksfoss, leder for Schibsted Distribusjon, uttalte tidligere i høst at SVOSJ skal endre måten vi handler på nett. I første omgang betyr det fri frakt hos nærmere 30 norske nettbutikker, men abonnementet gir også en rekke eksklusive tilbud fra partnerbutikkene.

Fraktabonnement en ny tjeneste

– Fraktabonnement er en ny tjeneste i det norske markedet, og det er en spennende utfordring å lage kommunikasjon som forklarer verdien av tjenesten. De færreste av oss er opptatt av hvilken fraktleverandør nettbutikken bruker, men alle er glade for å få varene raskt og sømløst levert helt hjem på døren, sier Skjelstad..

Skjelstad forklarer videre at både samarbeid med nettbutikkene og å benytte seg av markedsføringskraften i Schibsted blir viktig for å nå ut med tjenesten. Både nettbutikkenes egen check-out, SVOSJ sin hjemmeside og SVOSJ-appen er viktige kanaler for å rekruttere nye kunder.

– Vi er avhengige av å samarbeide tett med både nettbutikker og leveringsnettverket Helthjem for å synliggjøre verdien kunden får for 29 kroner i måneden, sier Skjelstad. I den første fasen har SVOSJ vært i beta-versjon, og tjenesten har derfor ikke blitt markedsført noe særlig. Etter hvert som flere avtaler med attraktive nettbutikker er på plass, kommer SVOSJ til å bli mer synlig – både i egne og andres kanaler, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS