Erik Myhre (Foto: Vegard Breie)
Erik Myhre (Foto: Vegard Breie)

Ny sortimentsjef i Løvenskiold

Erik Myhre er ny sortimentsjef i Løvenskiold. Han skal jobbe med å utvikle et enda bedre og mer tilpasset sortiment for Maxbo både i varehusene, på nett og for Maxbo Proff.

Publisert

Myhre kommer fra Elkjøp- og Lefdal-systemet, hvor han har jobbet i 20 år, med både varehusene og nettbutikkene. I 15 av årene har han jobbet som salgssjef innenfor flere områder.

Som sortimentsjef i Løvenskiold har han ansvaret for systemene og styringsverktøyene som skal gi riktig sortiment i både i varehusene og i nettbutikken.
– Vi jobber nå med strategier for å forenkle hverdagen til alle ute i varehusene og i resten av organisasjonen, ved å gi dem et enda bedre tilpasset produktsortiment. Det betyr samtidig av kundene i større grad skal få varene de etterspør på de forskjellige varehusene og på nett. Vi jobber også med en løsning som vil forenkle dialogen med leverandører om endringer i sortiment, sier Myhre.

Myhre skal nå jobbe tett sammen med ledelsen og kategorisjefene for å få det nye systemet på plass.

– Å velge sortiment skal bli mer fleksibelt, og ta mer hensyn til at noen butikker selger mer av visse kategorier og mindre av andre, sier han.

Powered by Labrador CMS