Foto: Pivat

Ny senterleder på Sortland

Lisa Sollie er ansatt som ny senterleder ved Sortland Storsenter.

Publisert

Lisa er 33 år og kommer ifra Myre. Hun har utdannelse innenfor markedsføring på BI i Oslo med et utvekslingsår i Singapore i tillegg til to år i opplæringskontoret for forsvaret i Bardufoss.
Hun kommer sist fra stilling som web- og salgsansvarlig for Visit Vesterålen og er i dag bosatt i Sortland.

– Sortland Storsenter har det siste året gjennomgått en revitalisering i fellesarealene og etablering av Sport Outlet, opplyser Stian Tørres, leder kommersiell drift og markedsføring i Scala Eiendom AS til Retailmagasinet.

– Som resultat av gjennomførte tiltak med endring av markedsstrategi, oppgradering av fellesarealer og fokus på butikkmiks, har senteret gått over til en fase med positiv omsetningsvekst.

– Som senterleder vil Lisa fortsette å utvikle Sortland Storsenter sammen med alle medarbeidere på senteret i den positive trenden senteret er i, og forsterke Sortland Storsenter som lokal og regionssenter i Vesterålen som besøkes av 1,4millioner kunder i året.
– Med søkelys på å skape god omsetning og gode opplevelser for våre kunder og alle medarbeidere vil Lisa bli et fantastisk tilskudd til teamet, sier StianTørres.

Hun vil tiltre 1. mars 2020.

Powered by Labrador CMS