Vilde Holte Lerbak har allerede noen uker bak seg som senterleder.
Vilde Holte Lerbak har allerede noen uker bak seg som senterleder.

Ny senterleder på AMFI Ullevaal

Vilde Holte Lerbak har tatt over jobben som senterleder på AMFI Ullevaal på Ullevaal Stadion.

Publisert

Hun tok over etter Stian Kjellhov, som tiltrådte ny stilling som eiendomsrådgiver i Colliers Intarnational.

Lerbak kommer fra stillingen som markedskoordinator ved Handelsstedet Bærums Verk, en stilling hun rykke topp til fra som butikksjef hos Cubus på samme handelssted.

Ambisjonene hun har som ny senterleder? – AMFI Ullevaal har allerede en sterk posisjon som lokalsenter. Jeg ser på det som en sentral del av jobben å styrke den lokale tilhørigheten, og bli det foretrukne senteret for bydelen, sier Lerbak til Retailmagasinet.

– Vi har en fin butikkmiks, og sammen med Thon Hotel og Ullevaal Stadion har vi et helt unikt tilbud til kundene våre. I disse dager jobber vi også med å utbedre parkeringstilbudet, for i enda større grad å gjøre AMFI Ullevaal attraktivt. Ambisjonene mine er et senter kundene opplever som en destinasjon, som er trygt, spennende og et naturlig førstevalg, sier den nye senterlederen.

AMFI Ullevaal

har 33 ulike butikker og spisesteder, Thon Hotel Ullevaal, Meet Ullevaal (landets største konferansesenter), Ullevaal Stadion, parkeringsanlegg for 600 biler, en mengde kontorer, et fotballmuseum og bandybane. Handlegaten er oversiktlig, trygg og bilfri, skriver senteret på egen hjemmeside.

Powered by Labrador CMS