Monique Blystad (Foto: Torvbyen)
Monique Blystad (Foto: Torvbyen)

Ny senterleder ønsker levende by

Monique Blystad blir ny senterleder for Torvbyen i Fredrikstad. Hun mener at et godt kjøpesenter bidrar til en levende by.

Publisert

Blystad har bodd i Fredrikstad i 23 år og har til nå jobbet som markedskoordinator i Torvbyen. Nå tar hun over som senterleder etter Mads Phillip Pedersen.

‘Skal få gode handleopplevelser’

– Jeg gleder meg til å ta det nye ansvaret som senterleder. Min jobb er å sørge for at Torvbyen er et godt sted å jobbe og et godt sted å handle, sier Blystad.
Blystad sier at de som jobber i Torvbyen brenner for at kundene skal få gode handleopplevelser. – Dette engasjementet skal vi fortsette å dyrke, sier hun.

Lang erfaring fra Torvbyen

Den nye senterlederen har jobbet som markedskoordinator i 15 år i Torvbyen, og har jobbet tett med butikkene på senteret for å gjøre Torvbyen attraktiv for folk i Fredrikstad.

– Vi må hele tiden utvikle oss og sørge for at Torvbyen er et spennende sted å handle og et godt sted å møte venner til en matbit eller en kopp kaffe, sier Blystad.

Beholder Fredrikstad-modellen

Torvbyens samarbeid med kommunen og næringsforeningen er godt kjent og omtales noen ganger som «Fredrikstad-modellen».

– Vi vil ha en levende by der folk trives. I Fredrikstad samarbeider vi slik at kjøpesenter og sentrum utvikler seg sammen på en god måte. Det ønsker jeg også å bidra til, sier Blystad.

‘Bra for Torvbyen’

Blystads nye stilling som senterleder starter formelt 1. januar. Torvbyen forvaltes og eies av Citycon og Aberdeen Standard Investments.

– Vi er trygge på at Monique Blystad er et godt valg for Torvbyen. Vi har gjennomført en grundig prosess hvor vi har vurdert mange kandidater. Valget ble Blystad fordi hun har erfaringen og innstillingen som skal til for å utvikle Torvbyen videre, sier Johan Calner, kommersiell direktør i Citycon. Han legger til at senterlederen skal få god støtte, slik at hun skal lykkes med å skape gode handleopplevelser for kundene i Fredrikstad.

Powered by Labrador CMS