Helene Neergaard Oxaas (Foto: Privat)
Helene Neergaard Oxaas (Foto: Privat)

Ny senterleder i Kristiansund

Helene Neergaard Oxaas har takket ja til stilling som senterleder på Alti Futura og Alti Storkaia i Kristiansund.

Publisert

Helene er 46 år, født og oppvokst i Sandnessjøen på Helgeland, gift og bosatt på Frei.

25 års erfaring

Helene har 25 års erfaring fra butikkdrift og har de siste 15 årene jobbet som butikksjef og daglig leder ved Interoptik Futura – den nest største optikkbutikken i Møre og Romsdal. Før hun kom til Kristiansund, var hun blant annet butikksjef ved Helgeland Synssenter i 10 år.

Helene kjenner varehandelen i Kristiansund meget godt. Som langvarig medlem av markedsrådet på Alti Futura, har hun jobbet tett med senterledelsen og kjenner godt til butikkene på Alti-sentrene i Kristiansund.

Hun har også en periode vært medlem av sentrumsforeningen i Kristiansund, på vegne av Futura, hvor det ble jobbet bevisst med å skape kontakt mellom de næringsdrivende i sentrum og på Futura, med mål om å gjøre Kristiansund til et regionsenter.

‘Aktørene avhengige av hverandre’

Helene har mange tanker om hva det bør jobbes videre med for å lykkes som regionsenter: Hun påpeker i en pressemelding fra Alti Forvaltning at «aktørene er avhengige av hverandre og samspillet mellom handelsnæringen, kommuner, politikere og kultur, er nøkkelfaktorer for å lykkes i Kristiansund».

Helene tiltrer stillingen denne uken og vil gradvis øke stillingsandelen fra 20 prosent den første måneden til 100 prosent innen 1. februar 2020.

Powered by Labrador CMS