Cihan Sen og Fatima Yusuf (Foto: Svosj)
Cihan Sen og Fatima Yusuf (Foto: Svosj)

Ny markedssjef og produktsjef i Svosj

Siden lanseringen i 2019 har mer enn 50.000 pakker blitt sendt med Svosj. Nå styrker de laget med både ny markedssjef og produktsjef.

Publisert

Fatima Yusuf blir ny markedssjef for Svosj. Hun kommer fra rollen som kampanjesjef i SOS Barnebyer, hvor hun blant annet har vært ansvarlig for ny merkevarestrategi, merkevareplattform og påfølgende kampanjer. Hun har tidligere erfaring fra blant annet Skatteetaten, Coop Norge Handel AS og Statkraft.

Skal bygge neste store merkevare

Yosuf er en dyktig markedsfører med stor entusiasme og gjennomføringskraft, heter det i en pressemelding fra selskapet: – Som start-up så vi behovet for en som både kan tenke strategisk og være operativ. Det fant vi i Yosuf. Vi er stolt av å få henne med på laget, og tror hennes positive energi kommer til å smitte over på både kolleger, partnere og kunder. Sammen skal vi bygge Schibsteds neste store merkevare, sier Svosj-sjef Ådne Skjelstad.

Yosuf ser frem til å innta Akersgata 55: – I løpet av de 15 siste årene har jeg jobbet med mye forskjellig, både innenfor merkevarebygging, salg, rekruttering av medlemmer og å skape oppmerksomhet rundt et produkt. På bakgrunn av disse erfaringene vet jeg hvor viktig det er å tenke strategisk og helhetlig, men samtidig være operativ. Jeg gleder meg utrolig mye til å fatt på denne spennende reisen, sier hun.

Produktsjef fra egne rekker

Også ny produktsjef er på plass. Cihan Sen kommer fra rollen som produktsjef for Create and Discover i Schibsted. Der har han jobbet med publiseringssystemet som de fleste av journalistene bruker til daglig. Han har tidligere erfaring fra FinTech-selskapet Curve i London, og har jobbet med fusjoner og oppkjøp innenfor ulike industrier.

– Vi er veldig glad for å få med Sen på laget. Han har en solid forståelse for både tech og produkt, og kan like godt overbevise investorer som å snakke med brukere. Kombinasjonen av høye ambisjoner og hans internasjonale erfaring er noe jeg er sikker på at kommer til å komme godt med, sier Skjelstad.

Sen er allerede i gang i sin nye rolle, og gleder seg til tiden fremover: – Jeg er utrolig glad for å få bli en del av det fantastiske teamet som jobber med Svosj. Jeg er imponert over alt de har oppnådd på så kort tid, og ser virkelig frem til å bidra til at Svosj fortsetter å vokse fremover.

Powered by Labrador CMS