Elisabeth Hunter (Foto: Vinmonopolet)

Ny leder for Vinmonopolet

Elisabeth Hunter er ny adm. dir for Vinmonopolet, etter å ha bekledt stillingen de siste fem månedene. Vinmonopolet er en av tre nominerte til Handelsprisen som deles ut førstkommende tirsdag.

Publisert

– Med Elisabeth Hunter (50) får vi en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. Vi ser fram til å arbeide sammen med Hunter om å videreutvikle Vinmonopolet i tråd med samfunnets krav og kundenes forventninger, sier styreleder Ellen Seip.

Vinmonopolet er en av tre nominerte til Handelsprisen som deles ut på Handelskonferansen tirsdag førstkommende.

Kjededirektør i 7 år

Hunter har de siste syv årene arbeidet i Vinmonopolet som kjededirektør med ansvar for alle butikkene.

– Jeg er svært glad for styrets tillit. Vinmonopolet skal balansere det samfunnsmessige ansvaret med en profesjonell og kundeorientert drift. Å få lede denne fantastiske bedriften med alle de flotte kollegaene frem til hundreårsjubileet i 2022 og videre derfra er en stor ære som jeg er ydmyk og fryktelig stolt over å få muligheten til, sier Elisabeth Hunter.

Hunter er utdannet siviløkonom ved University of Strathclyde, Glasgow, Skottland, med spesialisering innen markedsføring og sosialøkonomi. Hun har også et Senior leadership program fra University of Nottingham, England i 2010. Hunter har tidligere hatt mellomlederstillinger innen markedsføring og produkt i Nycomed Pharma AS. Hun har også hatt lederstillinger i Alliance UniChem Norge AS (senere Boots), blant annet som administrerende direktør.

Powered by Labrador CMS