KLAR FOR NY JOBB: Erik G. Sønsterud, som de to siste årene har vært CFO for Elkjøp Nordic, gleder seg til å ta fatt på sine nye arbeidsoppgaver. (Foto: Elkjøp Nordic)

Ny konsernsjef i Elkjøp Nordic

Etter seks år som konsernsjef for Elkjøp Nordic, forlater Jaan Ivar Semlitsch Elkjøp og går til Orkla ASA. Elkjøps CFO, Erik G Sønsterud, tar over sjefsstolen.

Publisert

– Jeg ser virkelig frem til å lede Elkjøp Nordics virksomhet videre. Det er en spennende tid for handel i Norden og Elkjøp har sterk vekst og svært gode resultater, sier Sønsterud.

Markedsleder

Elkjøps nye konsernsjef har de siste to årene hatt stillingen som CFO for Elkjøp-konsernet. Sønsterud kom til Elkjøp fra stillingen som CFO i Møller Mobility Group, og innen dette var han partner i PwC.

– Elkjøp Nordic er markedsleder innen varehandel av elektronikk i Norden og vi har doblet omsetningen i Norden de siste ti årene. Vi har i løpet av disse årene hatt en god utvikling, stadig vekst og en økende kundetilfredshet. Ambisjonene for å vokse videre og øke kundetilfredsheten de neste årene er skyhøye, og jeg ser frem til å lede selskapet videre på det gode fundamentet vi har, sier den nye konsernsjefen.

Vemodig farvel

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Jaan Ivar Semlitsch overtar som konsernsjef for Orkla ASA. (Foto: Elkjøp Nordic)

Jaan Ivar Semlitsch ønsker Elkjøp og Sønsterud alt godt på veien mot videre vekst i Norden.

– Jeg har hatt seks fantastiske år i Elkjøp. Selskapet er i rivende utvikling, i en bransje som er svært spennende. Det har vært inspirerende å lede et så sterkt selskap, med så mange dyktige mennesker både i butikk og på hovedkontorene. Selv om det er vemodig å forlate Elkjøp, ser jeg nå frem til å ta over som konsernsjef for Orkla ASA, sier Semlitsch.

Powered by Labrador CMS