Daniel Sellevoll ved åpningen av nytt solcelleanlegg på Citycons kjøpesenter Down Town i Porsgrunn. Anlegget har en unik snøsmelteteknologi. (Foto: Jørgen Nordby).

Ny kommunikasjonssjef tror på grønn retail

Daniel Sellevoll, som er ansatt som ny kommunikasjonssjef i eiendomsselskapet Citycon, har tro på grønn retail. Han skal bruke bakgrunnen fra miljøbevegelsen.

Publisert

Daniel Sellevoll kommer fra jobben som seniorrådgiver hos Apeland, og har bakgrunn fra retail hos Norgesgruppen. Sellevoll har også jobbet i miljøbevegelsen og skrevet bok om klima utgitt på Gyldendal forlag.

– Citycon eier og forvalter kjøpesentre i hele Norden. Et stort selskap med ett ben i retail og det andre i eiendom, har muligheten til å påvirke positivt på flere områder. Både kunder og bransje forventer at et selskap som Citycon tar ansvar og gjennomfører grønne tiltak, sier Sellevoll.

Citycon er et av de største kjøpesenterselskapene i Norden. I Norge eier Citycon 15 kjøpesentre, blant andre Trekanten i Asker, Herkules i Skien, Solsiden i Trondheim, Oasen i Bergen og Linderud i Oslo.

– Nå har vi nettopp åpnet verdens største solcelleanlegg med snøsmelting på taket av kjøpesentret på Down Town i Porsgrunn. Dette er tiltak som næringslivet er nødt til å gjennomføre for at vi som samfunn skal nå målene vi har satt oss om en bærekraftig utvikling, sier Sellevoll.

Powered by Labrador CMS