Harald Hjelde (Foto: Steen & Strøm)
Harald Hjelde (Foto: Steen & Strøm)

Ny eiendomsdirektør i Steen & Strøm

Harald Hjelde er ansatt som ny Leasing Director i Steen & Strøm. Han vil dermed få det øverste utleieansvaret for hele den norske porteføljen til selskapets kjøpesentre i Norge.

Publisert

– Hjelde kan vise til en fantastisk ‘track record’, og har bidratt til sterke resultater for selskapet over flere år. Han er i tillegg høyt respektert blant ansatte og andre profesjonelle innen bransjen. Vi er sikker på at Hjelde med sin energi og entusiasme vil lede det norske teamet opp mot nye høyder, sier Ketil Wold, COO i Steen & Strøm.

Hjelde har dermed det øverste leasing-ansvaret for Steen & Strøms ti kjøpesentre i Norge, fra Nerstranda i Tromsø i nord, til Nordbyen i Larvik i sør. Porteføljen inkluderer også Oslo City, som er Norges mest besøkte kjøpesenter med nesten 11 millioner kunder i året.

Hjelde startet i Steen & Strøm i 2012, først som Leasing Manager i fem år, og deretter som Deputy Leasing Director i selskapet i to år. Han har fra tidligere erfaring som Expansion Manager i Gresvig og i Voice Norge. Harald Hjelde er utdannet siviløkonom fra The university of Colorado med en MBA fra BI.

– Kjøpesenterbransjen er i endring. Det handler ikke lenger kun om pris og produkter når folk besøker kjøpesentrene våre, men i større grad om den opplevelsen som vi kan tilby. Vårt mål er derfor å skape unike og eksklusive opplevelser på sentrene. Jeg er glad for at Steen & Strøm har tillit til at jeg kan lede selskapets sterke portefølje av kjøpesentre i Norge, og ser frem til å ta fatt på oppgaven, sier Harald Hjelde.

Hjelde starter i stillingen 1. august 2019.

Powered by Labrador CMS