Inger Elisabeth Sagedal (Foto: Virke)
Inger Elisabeth Sagedal (Foto: Virke)

Ny direktør i Virke

Inger Elisabeth Sagedal, som er ansatt i nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon og marked i Virke, kommer fra jobben som leder for Politikk og samfunn i Bertel O. Steen. Hun tiltrer 1. juli.

Publisert

– Vi er veldig glad for at Inger Elisabeth Sagedal har takket ja til stillingen som direktør for Kommunikasjon og marked i Virke. Med hennes solide erfaring fra mediene, politikken og næringslivet vil Virke styrke sin posisjon som arbeidsgiverorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, sier Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

Inger Elisabeth Sagedal (54) har vært ansatt i Bertel O. Steen siden 2018. Før det var hun i ti år kommunikasjonssjef i Norges Automobil-forbund (NAF). Hun har vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt, informasjonsrådgiver for Kristelig Folkepartis stortingsgruppe, og reporter, researcher og kanalvert i NRK.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fått på denne oppgaven. Virke er en viktig samfunnsaktør som representerer næringene i vekst. Vi skal ta en enda mer synlig rolle i samfunnsdebatten, og jobbe systematisk og analysedrevet med integrert kommunikasjon, sier Inger Elisabeth Sagedal.

Sagedal vil også få ansvaret for Virkes medlemstjenester som blant annet inkluderer digitale arbeidsgiverportaler, kurs og nettverk.

– Da denne jobben dukket opp som en mulighet, kjente jeg med en gang at dette er riktig jobb for meg. Jeg ser frem til å jobbe med alle de dyktige medarbeiderne i Virke, sier Sagedal.

Powered by Labrador CMS