Bjørn-Gunnar Standal Darre (Foto: ALTI)

Leder for to ALTI-sentre

Bjørn-Gunnar Standal Darre ved ALTI Brotorvet, tar over senterlederrollen også for ALTI Kragerø når Grunde Wegar Knudsen overtar som ny ordfører i Kragerø kommune.

Publisert

ALTI-sentrene har sendt ut denne redegjørelsen til lokale medier: «I forbindelse med at Grunde Wegar Knudsen er valgt som ny ordfører i Kragerø kommune, må vi løse hans permisjonstid som senterleder på ALTI Kragerø for å sikre en fortsatt god drift på senteret. Senterleder Bjørn-Gunnar Standal Darre ved ALTI Brotorvet, tar over senterlederrollen også for ALTI Kragerø. I tillegg får han med seg sin driftsleder Robert Nøklegård, som fremover vil fungere som driftsleder både på ALTI Brotorvet og ALTI Kragerø.

Det øvrige driftsteamet på ALTI Brotorvet vil også bidra i hverdagen med å håndtere den tekniske og driftsmessige jobben på ALTI Kragerø. Markedskoordinator Jeanette Louise Grennes Lorentzen, som allerede i dag jobber på ALTI Kragerø tilsvarende en dag i uka, vil jobbe enda tettere med markedsarbeidet på senteret i tiden fremover. På denne måten sikrer vi gode og erfarne erstattere på alle nødvendige fag som vil sørge for en fortsatt god drift på senteret.»

Powered by Labrador CMS