Einar Sørland (Foto: Hellerudsletta Eiendom)
Einar Sørland (Foto: Hellerudsletta Eiendom)

Fra Norwegian Outlet til Hellerudsletta

Einar Sørland har tiltrådt som daglig leder for Hellerudsletta Eiendom, etter å ha endret sin rolle fra CEO til styremedlem i Norwegian Outlet Operation.

Publisert

– Hellerudsletta har, spesielt de siste to årene gjennom etableringene til X Meeting Point og Moxy Hotels, tatt viktige steg for å styrke sin posisjon som kurs- og konferansedestinasjon. Nå gjelder det å meisle ut nye planer for å løfte destinasjonen Hellerudsletta ytterligere. Flere etableringer skal skape synergier og sterkere kommersielt fundament for den 350 mål store eiendommen, med en svært attraktiv beliggenhet rett nord for Oslo langs E6. 75.000 biler daglig passerer utenfor dørstokken, fremholder Sørland i en pressemelding.

– Motivasjonen er på topp for å bidra til at Hellerudsletta skal styrke sin attraksjonskraft. Første nærstående løft for eiendommen blir at Moxy Hotels nå er i gang med sin utvidelse med 154 nye rom, sier han.

Om Hellerudsletta

Hellerudsletta, som ligger langs Nitelva og rett ved E6, 15 minutter nord for Oslo sentrum, har siden åttitallet vært en messedestinasjon som har huset plasskrevende messer, som Landbruksveka, Bygg & Anlegg og Boligmessen, samt en rekke fagmesser. Norsk Hyttesenter er også etablert på eiendommen med Nordens største permanente hyttemesse, og det er en rekke andre virksomheter på eiendommen, som Leaseplan, Nordic Outdoor, Expolight og Modul Systemer.

Powered by Labrador CMS