Espen Falck Engelstad mottok, i egenskap av daglig leder for Norrøna Retail, Handelsprisen på Handelskonferansen 2015. (Foto: Virke)
Espen Falck Engelstad mottok, i egenskap av daglig leder for Norrøna Retail, Handelsprisen på Handelskonferansen 2015. (Foto: Virke)

Espen Falck Engelstad ny toppsjef i Brav

Styret i Brav har utnevnt Espen Falck Engelstad til administrerende direktør i Brav-gruppen.

Publisert

Espen starter 1. mars 2020. Han er i dag konserndirektør i Norrøna og adm.dir. i Norrøna Retail, ansvarlig for retail, forsyningskjede, produksjon, logistikk, kundeservice og IT, skriver selskapet i en pressemelding.

Bygget Norrøna Retail

I løpet av sin karriere i Norrøna har Espen med suksess etablert og bygget Norrøna Retail fra starten av i 2009, i tillegg til å etablere Norrøna i USA. Før han begynte i Norrøna i 2009, har Espen solid erfaring fra forbrukerorienterte virksomheter i forskjellige roller, f.eks. som sjef for forsyningskjede i Jordan og REC Wafer.

– Med rekrutteringen av Espen Engelstad har vi sikret en erfaren leder med velprøvde resultater og solid kunnskap fra sportsvareindustrien for å realisere de strategiske ambisjonene til Brav, sier styreleder Trond Solberg. – Jeg ser frem til samarbeidet med Espen for å videreutvikle og styrke Brav Group, fortsetter Trond Solberg.

– Jeg er veldig glad for at Bravs styre har gitt meg denne muligheten, og jeg setter pris på tilliten som ble vist meg, sier Espen Engelstad og fortsetter: – Jeg ser frem til å bli kjent med organisasjonen og til å begynne å jobbe på Brav.

Skinstad tilbake til Swix/Toko

Fra 1. mars vil fungerende administrerende direktør Åge Skinstad gå tilbake til sin tidligere stilling som Global Brand Director for Swix/Toko.

Powered by Labrador CMS