Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i Netonnet Group. (Foto: Netonnet Group)
Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i Netonnet Group. (Foto: Netonnet Group)

Slutter som direktør i NetOnNet

Susanne Ehnbåge har etter nærmere to år som administrerende direktør i Netonnet Group og 15 år i konsernet, valgt å gå videre til en annen bransje.

Publisert

– Dette er mitt vanskeligste jobbrelaterte valg noensinne, jeg er kjempestolt over hvor langt vi har kommet sammen i NetOnNet. Jeg er overbevist om at NetOnNet, med sine fantastiske ansatte vil fortsette å utvikle og forsterke NetOnNets sterke tilbud og posisjon som en uttalt e-handelsbedrift med et unikt selvbetjeningskonsept, sier Susanne Ehnbåge i en pressemelding.

Hun vil fortsette i jobben fram til sommeren, eller til en erstatter er på plass.

Mange omstruktureringer i fjor

2017 var et år med mange omstruktureringer for Netonnet Group. Familien Bengtsson, som har vært aktiv innen hjemmeelektronikk siden 1951, summerer:

– Allerede på midten av 2000-tallet så vi den forandringen som nå skjer innen all detaljhandel. Digitalisering og e-handel har en enormt stor påvirkning på hvordan man selger varer. I 2016 besluttet vi etter 66 år å legge ned SIBA og satse 100 prosent på NetOnNet, som har et av Sveriges tydeligste digitale konsept innen varehandel. Med et DNA innen e-handel kombinert med Lagershoper har NetOnNet det beste konseptet, som gjør oss godt rustet til fremtidens utfordringer, sier Fabian Bengtsson i pressemeldingen.

Selskapets største investeringer

I 2017 ble de største investeringene i selskapets historie gjort, med blant annet nye IT-system, nye Lagershoper og automatisert sortering, samtidig som SIBA ble avviklet og en ny organisasjon ble formet.

– Det har aldri blitt investert mer for å møte fremtiden i NetOnNet. Nå er alle strukturelle puslespillbiter på plass, så vi kan fortsette selskapets vekstreise. Fokus fremover vil ligge på å gjøre det enda enklere for kunden å handle hjemmeelektronikk raskt og til en god pris, sier styreleder Roland Vejdemo.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS