Ventus Fashion med nytt livsstilmerke

Ventus Fashion har nylig signert en avtale om å representere det forholdsvis ferske engelske merket Lavender & Lillie.

Publisert

– L & L er et nytt konsept med sterkt fokus på design og innpakning av produkter til hjemmet og personlig pleie. Produktene har et uttrykk og kvaliteter som bidrar til å løfte inntrykket av interiøret i ethvert hjem, enten stilen er moderne eller tradisjonel, sier Hanne Stabell, eier av Ventus Fashionl:

Livsstilprodukter

I sortimentet finnes det nå diffusere (duftpinner), duftlys med meget lang brennetid, kroppskrem, håndkrem, såpebarer og dusj/ håndsåpe. Alle produkter er basert på ingredienser av høy kvalitet. Særlig porselenskrukkene og lokkene til diffusere og duftlys må fremheves: Porselenet er malt med nydelige motiver og liljen på de gull – eller sølvfargede lokkene er håndlaget. Tanken er at disse skal være samleobjekter og bli en del av interiøret.

De komplekse duftene er utviklet i samarbeid med parfymehus, med ulike planter og blomster som hovedingredienser.

Lavender & Lillie tilbyr totalt 4 duftserier, alle inspirert og tematisert rundt minner fra reiser i ulike verdensdeler og byer: Dover Street - London, Praslin – Seychellene, Palace Road – India og Grand Canal – Venice. Drøm deg langt bort uten å reise!

– Med dette merket ønsker vi å kunne tilby «noe mer» til flere av våre eksisterende kunder, og vil selvsagt også utvide porteføljen til å omfatte flere livsstilsbutikker.

Hanne Stabell (t.h.) har ansatt Nina Riise-Hansen er ansatt som KAM i Ventus Fashion. (Foto: Privat)
Hanne Stabell (t.h.) har ansatt Nina Riise-Hansen er ansatt som KAM i Ventus Fashion. (Foto: Privat)

Flere av de andre merkene i vår portefølje egner seg godt også utenom rene klesbutikker, opplyser Stabell.

Ny medarbeider

Nina Riise-Hansen er ansatt som KAM i Ventus Fashion, og tiltrer i slutten av oktober. Hun kommer fra salgsstilling hos Portland AS hvor hun har hatt ansvaret for Ilse Jacobsen i Norge.

Hun skal jobbe på tvers av alle merker i Ventus Fashion, sammen med Cathrine Krog som har vært tilknyttet Ventus Fashion AS siden sommeren 2017.

– Som eier av Ventus Fashion er jeg svært trygg på at Nina og Cathrine kommer til å ivareta og følge opp selskapets kunder på beste mulige måte.

– Vi i Ventus Fashion har fokus på kvaliteter og konsepter hos alle merker vi jobber med, og forsøker så langt det er mulig å sikre at leveranser kommer til avtalte tider, i de kvaliteter som har blitt presentert våre kunder under innsalget.

– Vi tilrettelegger for våre kunder slik at de enkelt kan hente bilder og relevant info om merket de fører fra oss, og lover raske tilbakemeldinger når vi får henvendelser.

– Med Nina på laget vil vi få kapasitet til å satse enda mer offensivt på å bedre distribusjonen i hele landet.

Omsetningsøkning

– Til tross for nokså tøffe tider generelt i tekstilbransjen, ligger vi an til nok en omsetningsøkning i 2018. Det betyr at vi har gode merker, og jobber med flinke forhandlere!

Powered by Labrador CMS