NYTT VAREHUS: Montér Brattvåg er bygget på bare fire måneder. Foto: Montér
NYTT VAREHUS: Montér Brattvåg er bygget på bare fire måneder. Foto: Montér

Nytt varehus på rekordtid

Onsdag åpner Montér Brattvåg i nye lokaler i Synnalandsvegen 70. På kun fire måneder har Montér Brattvåg oppført et helt nytt byggevarehus på omlag 1.200 kvadratmeter.

Publisert

– Da leiekontrakten vår gikk ut hadde huseier nye planer for bygget, og vi begynte straks åse på andre muligheter i området. Det var en selvfølge for oss å beholde lokasjon i Brattvåg og vi fant en god løsning på ny tomt like ved. Derfra ble det igangsatt et kappløp mot klokka for byggingen av nytt varehus, sier Eirik Karlsen, Regionsdirektør i Optimera.

Det nye byggevarehuset åpner onsdag 7. mars, og fortsetter å være eneste byggevarehus i Brattvåg.

– Det er takket være byggherre, prosjektledere, leverandører og medarbeidere at vi kan åpne nå, forteller Karlsen. ”De har virkelig stått på fra dag én, og gjort en kjempejobb hele gjengen”.

Det nye byggevarehuset vil tilby kundene drive-through løsning i utebutikken slik at de effektivt og komfortabelt kan handle byggevarer hele året. Innebutikken har blitt oppgradert med et bredere vareutvalg og en egen Byggeservice-avdeling hvor kundene kan få hjelp til små og store byggeprosjekter.

– Nye Montér Brattvåg blir et løft for kommunen. Det at vi tilhører Norges største byggevarekjede gjør at kundene får tilgang til et bredt sortiment og gode konsepter. Vårt mål er å være best på byggevarer, og med et nytt og moderne byggevarehus er vi på god vei, sier Terje Yndestad, daglig leder i Montér Brattvåg.

Yndestad ønsker alle velkommen og det vil være en storstilt åpningsfest 7.-10. mars.

– Her blir det en rekke aktiviteter, kaffe, kaker og selvfølgelig mange gode tilbud!

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS