Torsdag gjenåpnet Maxbo Fagernes. Ronald Lilleberg Karlsen, regionsdirektør i Maxbo og varehussjef Anita Moen ser på det som en helt ny start for varehuset. (Foto: Maxbo)

Nyåpnet ett år etter at taket raste

19. mars i fjor raste taket på trelasthallen på Maxbo Fagernes etter press fra store snømasser. I dag kan endelig varehussjef Anita Moe åpne et omprofilert varehus med splitter ny trelastavdeling på 500 kvadratmeter.

Publisert

Nytt nå er at varehuset er ett stort lokale, ikke delt opp i butikk og trelasthall. – Det gir bedre oversikt og varehussjefen er overbevist om at dett er en bedre løsning for både kunder og de ansatte, sier en fornøyd varehussjef.

Tøff konkurranse

Målet for Maxbo er nå å gjenreise faghandelen. Å satse betydelig mer på kompetanse. Både på produkter, løsninger og salg - gjennom en rekke kurs og opplæringsopplegg.
– Vi skal hjelpe kundene helt i mål med prosjektene sine, ikke bare reklamere for rimelige produkter, sier hun.

For konkurransen i Valdres er tøff. Her er både Byggmakker, Monter, Byggmix og Gausdal Landhandleri.
– Da må man være flinkere, bedre, tettere på kunden, kunne mer om produkter og løsninger, sier Moen.

Nå gjenåpner de med fem faste ansatte, pluss ekstrahjelper. Det kan bli flere, hvis varehussjefen lykkes med prosjektet sitt. Å fange flere kunder, både blant forbrukere og proffene. For det er stor aktivitet i Valdres, og svært mange nye hytteområder er under utvikling.
– Her skal Maxbo Fagernes være med i kampen. I tillegg har vi Maxbos egne hyttemodeller, som lokale entreprenører og håndverkere kan sette opp for sine lokale kunder, forteller Moen.

Bedre enn fryktet

Regionsdirektør i Maxbo, Ronald Lilleberg Karlsen, er glad for at varehuset på Fagernes har klart seg bra økonomisk gjennom den relativt lange byggeperioden.
– De har klart å holde varehuset å være åpent så og si hele tiden, men med litt mindre arealer å rutte med. Kundene har heldigvis vært tålmodige, og økonomisk har det gått svært mye bedre enn fryktet, sier regionsdirektøren.

Åpningen av det omprofilerte varehuset og den nye trelasthallen ble markert 2. mai, med kake og grillmat, og med viktige kunder og leverandører som gjester. For varehussjef Anita Moen var det en viktig dag.
En ny start

– Jeg er glad for at vi endelig er ferdige med å bygge om. Dette markerer på mange måter en ny start for Maxbo på Fagernes. Nå er vi utrolig klare for å gjøre alt vi kan for både vi og våre kunder skal lykkes.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS