NYÅPNING: Jysk på Sotra.

Fornyelsen av Jysk fortsetter

Etter omfattende oppussing og modernisering kan Jysk ønske innbyggerne på Sotra velkommen til nyåpnet butikk.

Publisert

Jysk-butikken på Sotra har den siste tiden gjennomgått en omfattende ansiktsløftning og har nå blitt både mer moderne og enklere å navigere i.

I den moderniserte butikken, som åpnet tirsdag 13. mars, kan kundene forvente en inspirerende handleopplevelse med mer plass til det store utvalget av blant annet madrasser, møbler og interiørartikler.

– Vi er i rask utvikling og tilpasser oss fortløpende markedet og kundenes forventninger. Denne oppussingen vil gjøre hverdagen bedre både for kunder og ansatte, nå som butikken har blitt lysere og lettere å finne frem i. Jysk Sotra har mange faste og lojale kunder som nå vil få oppleve Jysk i 2018-versjon, og ikke minst vil mange nye kunder få øynene opp for vårt brede sortiment innenfor møbler, interiør, dyner, puter og madrasser, sier butikksjef Kai Karlsen.

Jysk åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988, og har nå 91 butikker i Norge.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS