Butikksjef Frode Blomgren er klar for åpning.

Bergen blir enda grønnere

Torsdag 3. november klokken 10.00 åpner KIWI Hylkje, Åsanes sin sjuende KIWI-butikk.

Publisert

Regionsjef i KIWI Vest, Jan Olav Mjøs har stor tro på den nye butikken:

– Dette blir veldig bra! Vi er stolt og kry for å kunne åpne enda en KIWI-butikk i Åsane. Bygget er splitter nytt, med et totalareal på over 1300 kvadratmeter. Med så god plass, ser vi frem til å kunne tilby kundene gode valgmuligheter, spesielt innenfor frukt, grønnsaker og ferskvarer.

Butikksjef Frode Blomgren gleder seg til å ønske kundene velkommen til en kjapp, trygg og billig handel. Butikken vil ha åpent fra klokken 7- til 23, mandag til lørdag.

– I rekrutteringsprosessen lette jeg etter blide og serviceinnstilte personer med stå på-vilje. Jeg har satt sammen et team på 12 medarbeidere, og sammen satser vi på å vinne kundene med Åsanes blideste betjening og beste frukt og grønt, sier Blomgren, som lover kaffe, kaker og flere overraskelser til alle som tar turen på åpningsdagen.

Vekstvinner

KIWI er vekstvinneren i dagligvarebransjen i 2016, og i region Vest vokser kjeden totalt med rundt 8 prosent hittil i år. I de sammenlignbare butikkene er veksten 6,8 prosent.

– Vi rundet 3 milliarder i omsetning i regionen på nyttårsaften i fjor, og ligger an til å vokse med nye 250 millioner kroner i år, forteller regionsjefen.

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive dagligvarekjeder, og i 2015 åpnet vi 38 nye butikker. Vi er Norges største kjede i antall butikker, med 645 butikker over hele landet. I 2015 hadde vi en samlet omsetning på over 30 milliarder kroner. KIWI minipris er med i NorgesGruppen, som er Norges største dagligvaregruppering.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS