Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET
Foto: ARKET

ARKET er lansert

Kles- og interiørbutikken ARKET lanserte fredag nettbutikk i 18 europeiske land. I tillegg åpnet den første fysiske butikken i London.

Publisert

– Vi er glade for å lansere både butikken ARKET og kolleksjonene dens. Vi har jobbet med dette i over to år, og er glade for endelig å kunne vise resultatet, sier Lars Axelsson, administrerende direktør, i en pressemelding.

ARKET, som eies av H&M-Gruppen, tilbyr produkter både for menn, kvinner, barn og til hjemmet. Målet er å tilby klær og produkter av høy kvalitet, som både er holdbare og tidløse. Vareutvalget består av ARKETs egne produkter, i tillegg til et utvalg av produkter fra andre merker.

Den nye butikken på Regent Street i London er over to etasjer, med dame- og barneklær i andreetasje, og herreklær, interiørartikler og en ARKET-kafé med vegetarisk meny i første etasje.

ARKET åpnet enda en butikk i København 1. september, og deretter åpnes butikker i Brüssel, München og i Londons Covent Garden.

ARKET har ennå ikke åpnet nettbutikk i Norge.

Les mer om ARKET her

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS