Meny bygger ny og større butikk på Stadionparken

Dagligvarekjeden Helgø Meny og Citycon har signert ny avtale om 15 nye år i Stadionparken i Stavanger. Helgø Meny er allerede i gang med bygging av ny butikk på over 2000 kvadratmeter.

Meny (nå Helgø Meny) har vært i Stadionparken helt siden oppstart i 2005. Når de nå flytter inn i nye lokaler på senteret og signerer 15 års leieavtale, er det fordi de har tro på Stadionparken og området Hinna Park.

— Vi har stor tro på Stadionparken i årene som kommer. Med helt ny butikk i nye lokaler skal vi fremstå som enda mer attraktive for kunder som ønsker kvalitetsmat fra Rogaland og stort utvalg, sier Kjøpmann Roald Helgø i Helgø Meny.

Utviklingen som er i gang i Hinna Park vil føre til etablering av nye arbeidsplasser og nye boliger. Helgø mener at dette vil føre til mer aktivitet i området og et enda sterkere markedsgrunnlag for en utvalgsbutikk som Helgø Meny.

— Dette er et område i vekst og med en god utvikling. Våre analyser viser at det er riktig å satse videre på Stadionparken som ligger sentralt plassert ved boliger og næringsliv, sier Helgø.

Senterlederen i Stadionparken er glad for ha med Helgø Meny videre i nye 15 år og deler optimismen for fremtiden til området.

— Vi er glade for den nye avtalen med NorgesGruppen og Helgø Meny. Det at Helgø Meny satser videre med helt ny butikk er ekstra gledelig. Den nye butikken kommer til å bli fantastisk fin, sier Inger Egeland, senterleder i Stadionparken.

— Den enorme utviklingen som skjer omkring senteret i Hinna Park vil bidra til å styrke Stadionparken både som handelsplass og som møteplass. Det er ingen tvil om at 1500 nye boenheter og 9000 nye arbeidsplasser vil gi oss et løft, sier Egeland.

Åpner til våren

Den nye Helgø Meny-butikken på Stadionparken åpner til våren, med foreløpig åpning enten i mars eller april.

— Vi gleder oss stort. Vi tror området er som skapt for en utvalgsbutikk som satser på lokalmat fra hele Norge. Og så er Helgø Meny den eneste kjeden som kan tilby ferskvaredisk med egne lokalproduserte ferskvarer, sier Helgø.

Powered by Labrador CMS