Kavli velger Rejlers

Publisert

Kavli har valgt Rejlers som total hybrid Multi-Cloud IT-leverandør for realisering av ambisjonene innen industri 4.0 teknologi.

Avtalen ble signert i desember og i april var implementeringen gjennomført. Rejlers er med dette total sourcing partner for de fleste IT-behov i Kavli knyttet til drift, lagring og overvåkning, herunder infrastrukturen som drifter Kavlis driftskritiske ERP system, men også andre kritiske applikasjoner. Kavlis produksjon gjøres ved flere fabrikker i flere land med drift tilnærmet 24/7/365.

– Kravene til oppetid for IT-systemene våre er beinharde, her er det definitivt ikke anledning til å gråte over spilt melk. Hvis IT-systemene våre stopper opp – ja da stopper produksjonen og det får umiddelbare og kostbare konsekvenser, eksempelvis at råvarer som melk må gå rett til destruering, forteller Svein Solheim, Group ERP Manager i Kavli.

– Derfor setter vi svært tøffe krav til oppetid og at IT-leverandøren klarer å håndtere vår døgnkontinuerlige drift fordelt på flere lokasjoner. Så langt har Rejlers levert veldig bra på dette. Vår virksomhet er multinasjonal, og vi er nesten alltid i høysesong for noen av våre produkter i ett eller flere markeder. Dette gjør det også krevende med endringer i IT-systemene, men i samarbeid med Rejlers gjennomførte vi implementeringsprosjektet på tid og budsjett uten driftsforstyrrelser, og det er vi meget godt fornøyd med, forteller Solheim.

Powered by Labrador CMS