REMA kåret Byåsen til Årets butikk for 2019

Publisert

Kjøpmann Børge Stamnes driver Norges beste REMA-butikk: REMA 1000 Byåsen. Lørdag ble trondheimsbutikken kåret til Årets Butikk 2019 under en digitalt direktesendt seremoni.

- 2019 har vært REMA 1000 Byåsens år. De vant NM i frukt og grønt for noen måneder siden, og vinner Årets Butikk nå. Det viser at Børge vet hvordan man leverer gode kundeopplevelser, noe man merker med en gang man går inn i butikken, sier Trond Bentestuen, administrerende direktør i REMA 1000.

Hvert år hedres én butikk per region i REMA 1000 for sine prestasjoner, og alle de regionale vinnerne er kandidater til å vinne årets butikk.

For å vinne tittelen årets butikk må kjøpmann og medarbeidere levere eksepsjonelle kundeopplevelser og økonomiske resultater. I tillegg er årets butikk en god nabo i sitt lokalmiljø, og skal kunne vise til et særdeles godt arbeidsmiljø der både kjøpmann og ansatte spilles gode av hverandre.

Børge Stamnes er den mest profilerte kjøpmannen i sitt lokalområde, og står frem som en eksepsjonell leder og støtte for sine ansatte. Tidligere i år ble butikken også kronet til norgesmester i frukt og grønt, så dette er et sted for gode kundeopplevelser. Stamnes er kjent i REMA 1000 som en rollemodell for nye kjøpmenn, og stiller høye krav til seg selv.

I år gjennomfører REMA alle kåringer digitalt, for å få hedret de beste prestasjonene samtidig som de ivaretar smittevernet. På lørdag betydde det at REMA 1000 for første gang kunne invitere alle sine 12.000 medarbeidere med på Riksmøte, ti ganger så mange som opprinnelig var planlagt.

Powered by Labrador CMS