Guro Waage, Fagsjef for ernæring i Nortura
– Måloppnåelsen kommer som resultat av et godt arbeid med gradvis reduksjon av salt over tid, sier Guro Waage, Fagsjef for ernæring i Nortura.

Større nøkkel­hullandel – mindre salt

I 2022 økte Nortura det totale volumet av nøkkelhullsmerket mat fra 21% til 22%. Samtidig har Nortura nådd målet om 30% reduksjon av salt i sine produkter.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1575,-
(herav mva kr 175)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1575,-
(herav mva kr 175)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1200,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1200,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS