Tomas Oberg er prosjektleder i Norsk Kjøpesenterforening.
Tomas Oberg er prosjektleder i Norsk Kjøpesenterforening.

Norsk Kjøpesenterforening opplever tilstrømming

–Vi har på kort tid passert 370 medlemmer og vil derfor trolig ha nærmere 400 medlemmer i løpet av januar 2023, sier prosjektleder Tomas Oberg.

Publisert

Tomas Oberg forteller at målet deres var 250 medlemmer i løpet av 2022.

– Engasjementet vi ser i bransjen viser betydningen av at Norsk Kjøpesenterforening er tilbake, sier han.

Fra en brå oppstart medio september har responsen vært over all forventing. Foreningen ser også den samme trenden på Kjøpesenterkonferansen som arrangeres på Gardermoen i mars. Tre måneder før bransjen møtes til det som blir Nordens største bransjetreff innen handel, er 220 påmeldt.

–For oss som har vært i bransjen en stund er det svært gledelig å se at det også dukker opp mange nye fjes og bedrifter. Foruten at 90 % av de store senterkjedene er med er det også mange mindre sentergrupperinger, handelsdestinasjoner og enkeltsentre som melder seg inn. Vi gledes også over at mange butikk-, service- og serveringskjeder melder seg inn. Det er viktig for foreningen at etablerer og utleier får ett nettverkssted. Derfor legges det opp til flere aktiviteter hvor disse kan møtes gjennom 2023, sier Tomas Oberg.

Med responsen de opplever, blir forventningene store.

– Det skal vi løse til det beste for alle. Den muligheten blir godt ivaretatt av et faglig bredt og dyktig styre samt engasjerte folk fra bransjen i programkomiteer og i juryene, sier prosjektlederen.

I mars skal NKF Awards finalen gjennomføres under Kjøpesenterforeningens festmiddag torsdag 16. mars. Her skal det kåres vinnere av de beste fra 2022 innen kategoriene Årets Kjøpesenter, Årets Kjede, Bærekraftprisen, Årets Innovative Idé og Årets Markedsaktivitet.

Det er tre finalister i hver kategori som skal få skinne litt ekstra denne dagen.

Kjøpesenterkonferansen 2023 arrangeres på Gardermoen i The Qube 15. og 16. mars.

Det forventes mellom 400 og 500 deltakere disse to dagene. Her møtes beslutningstakere og påvirkere fra blant annet kjedene, handelsdestinasjons- og kjøpesenterdriftere og utviklere, gårdeiere og leverandører til bransjen.

Men aller først i 2023 skal NKF oppsummere 2022 i et webinar 25. januar. Uken etter, 31. januar, arrangerer de frokostmøte i Stavanger

- Her byr vi på frokost, tidsaktuelle og inspirerende foredrag samt tid for hyggelig faglig skravling. Vi skal også arrangere frokostmøter i Tromsø, Drammen og Trondheim i løpet av året og et Høstseminar i september i Oslo, avslutter en engasjert prosjektleder som må løpe videre for å ta imot flere medlemmer og deltakere på foreningens mange aktiviteter det kommende året.

Powered by Labrador CMS