Monica Ervig Kjendalen sammen med konsernsjef Runar Hollevik i NorgesGruppen. Foto: Tom Hansen

Hun ble årets kremmer i NorgesGruppen

Monica Ervig Kjendalen, kjøpmann på MENY Solsiden, ble i slutten av august tildelt årets Kremmerpris i NorgesGruppen. Hun gikk helt til topps i skarp konkurranse med alle butikksjefer i NorgesGruppen, noe som totalt utgjør ca. 1800 butikksjefer/kjøpmenn fordelt på butikkene MENY, KIWI, Spar, Joker og Nærbutikken.

Publisert

Ervig Kjendalen ble hedret av alle i konsernet da hun mottok prisen av konsernsjef Runar Hollevik i NorgesGruppen. Prisen tildeles den som juryen mener i størst mulig utstrekning har demonstrert et godt kremmerskap, vist god evne til å inspirere andre og vært en pådriver for positive endringer. Det er noe Ervig Kjendalen har vist til fulle.
- Hun er en svært dyktig kjøpmann, med svært gode resultater på mange parametere flere år på rad, sier Runar Hollevik.

– Ervig Kjendalen leder MENY Solsiden med godt kjøpmannskap og kundene i fokus. Sammen med teamet sitt, jakter hun på millimeterne som skal til for å gjøre MENY Solsiden til Trondheims destinasjon for de beste råvarene, det beste utvalget, den råeste handleopplevelsen og byens beste kunnskap om mat, skriver juryen i sin begrunnelse.

Ervig Kjendalen er kjøpmannsdatter, og begynte sin karrière på Centra Høvik samtidig som hun studerte ved Norges Varehandelshøyskole. Hun flyttet til Trondheim da Ultra på Solsiden åpnet i 2000. Der begynte hun som kasseleder, men etter tre måneder ble hun hentet til jobben som ferskvaresjef, en stilling hun gjorde en fantastisk jobb i. Ervig Kjendalen pekte seg raskt ut som etterfølger til rollen som kjøpmann da daværende kjøpmann ble driftssjef for region Midt-Norge/Møre og Romsdal i 2006. Monica har vært kjøpmann på MENY Solsiden siden. For tiden har hun også hatt kjøpmannsansvaret for MENY Tiller, som har stått uten kjøpmann i noen måneder.

Ervig Kjendalen ble også kåret til årets talentutvikler i MENY i 2013. Hun har gjennom mange år hatt trainee i butikken, og MENY Solsiden er den butikken i MENY som har hatt flest traineer gjennom tidene. Flere av lederne i regionen har gått en god skole på MENY Solsiden.

Powered by Labrador CMS