Ny HR-direktør i NorgesGruppen

Dina R. Thune blir ny HR-direktør fra 1. januar 2018.

Publisert

Dina R. Thune har 25 års erfaring fra dagligvarebransjen i ulike stillinger i Maarud, Kraft og sist som administrerende direktør i Mondelez International i Norge. I Mondelez International i Norge ledet Dina selskapet gjennom en større endringsfase, samtidig som selskapet leverte gode resultater og prestasjoner. Kommersielt driv kombinert med vilje til å fokusere på læring og stadig se forbedringsmuligheter, er egenskaper som trekkes frem.

– Vi er svært glade for å få Dina med på laget, sier konsernsjef Runar Hollevik. Våre medarbeidere er nøkkelen til gode handleopplevelser og lønnsom og bærekraftig forretning. Med sin brede ledererfaring i dagligvarebransjen vil Dina være en positiv bidragsyter til å videreutvikle NorgesGruppen som bransjens mest attraktive arbeidsplass, sier Hollevik videre.

Dina R. Thune erstatter Edel Kalstad som skal gå av med pensjon.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle HR som fagfelt i NorgesGruppen, sier Dina R. Thune. NorgesGruppen er et spennende og profesjonelt drevet selskap og en av Norges største arbeidsgivere, sier Thune videre.

NorgesGruppen ønsker å være den foretrukne arbeidsgiveren innenfor sin bransje, både når det gjelder stillinger med høye kompetansekrav og stillinger hvor personlig læringsvilje, holdninger og arbeidsinnsats er viktigere faktorer enn formalkompetansen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS