Årets entreprenør er Finnmark Rein, her tre stolte representanter for vinneren: Gro Wamstad, (f.v.), Are Smuk Figved og Hege Langseth.
Årets entreprenør er Finnmark Rein, her tre stolte representanter for vinneren: Gro Wamstad, (f.v.), Are Smuk Figved og Hege Langseth.

Vant NorgesGruppens leverandørpriser

For femte året på rad samlet NorgesGruppen sine nærmeste samarbeidspartnere fra leverandørindustrien. Fire vinnere ble kåret for 2019.

Publisert

For femte året på rad samlet NorgesGruppen sine nærmeste samarbeidspartnere fra leverandørindustrien. Over 300 deltakere var til stede på Leverandørtreffet 2019 på Vippa i forrige uke. Dette er en viktig faglig og sosial møteplass med fokus på hva som kan gjøres for å styrke samarbeidet, skape felles vekst og bli bedre sammen, skriver selskapet i en pressemelding.

Temaet i år var «Kategoriutvikling, trender og arbeid i verdikjeden», og det ble som tidligere år delt ut priser for Årets nyhet, Årets leverandør og, hedersprisen, Årets KAM. Ny for året var prisen for Årets entreprenør. Denne deles ut til mindre leverandører som har bygget stein på stein over flere år, som ser muligheter, tenker langsiktig og nytt – og, ikke minst, utfordrer det store og etablerte.

Årets vinnere

Årets nyhet: PROburger, Lofoten

Lofoten er dyktige på innovasjon og produktutvikling. De har tatt trendene på alvor og lansert et produkt som treffer godt blant dem som er opptatt av helse og kosthold. PROburger har dratt trenden med protein og funksjonell mat over til ferskvare.

Årets leverandør: Q-Meieriene

Q-Meieriene har over flere år hatt god vekst med NorgesGruppen. De har en effektiv produktportefølje som leverer vekst og lønnsomhet for kategoriene de er i. Deres nære kontakt med sine forbrukere er kanskje en av grunnene til deres store suksess med sine innovasjoner. Til tross for endringer av kontaktpunkter mot NorgesGruppen klarer Q-Meieriene å opprettholde svært høy kvalitet i sitt samarbeid med oss. Det vitner om et selskap som har bred enighet internt om felles målsetninger, og som er godt rustet for videre vekst.

Årets KAM: Arnfinn Bøhn Tysnes, Haugen-gruppen

Årets KAM er kanskje den gjeveste prisen for de som sitter i salen. Arnfinn Bøhn Tysnes fra Haugen-gruppen har jobbet med NorgesGruppen i mange år og kjenner organisasjonen godt. Porteføljen hans er kompleks og han har en bred kontaktflate både inn mot Kategori / Innkjøp og hos kjedene, noe han håndterer på en veldig god måte. Han er åpen, ryddig og leverer i tide. Gjennom sin positive væremåte skaper han fort sterk tillit hos de rundt seg. I tillegg er han flink til å involvere sin organisasjon og trekke deres kompetanse inn til oss.

Årets entreprenør: Finnmark Rein

Finnmark Rein har over tid bygget opp en verdikjede for å tilgjengeliggjøre en av de sunneste råvarene vi har på ferskvare. Det har blitt gjort en enorm jobb med å strukturere oppstrøm, få på plass produksjon og distribusjon og bygge merkevare. Videre har Finnmark Rein jobbet aktivt i butikk og med å fortelle om produktene sine sammen med MENY.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS