Foto: Nils Vanebo

Årets butikksjef 2015 fra Nille

Bjørn André Brøtmet ved Nille Klingenberg i Oslo er kåret til "Årets butikksjef 2015". Det er første gang en mann vinner prisen.

Publisert

Prisen for ”Årets butikksjef 2015” ble torsdag delt ut for fjerde gang. Prisen, som er et samarbeid mellom Virke, Oslo Handelsstands Forening (OHF), Impact, Markedsinfo og Kjedemagasinet, ble delt ut på et arrangement hos OHF.

Juryen uttalte:

"Årets vinner jobber i en bransje med sterk konkurranse og med stort press på marginer. Nille Klingenberg har likevel opplevd sterk kundevekst og en meget god driftsmargin.

Årets vinner Bjørn André Brøtmet er også en viktig ressurs utover egen butikk og har fått en utvidet rolle i butikkjeden. Han er meget godt likt av sine medarbeidere, og arbeidsmiljøet er godt. Brøtmet fokuserer på å trene opp de ansatte til å bli selvstendige kundebehandlere og til å ta fullt ansvar når han er ute av egen butikk. Han gir tillit til sine ansatte, han er oppmerksom og bryr seg. Han vil sine medarbeidere vel og er meget opptatt av at de jobber som et team i butikken. De skaper resultater sammen og gjør hverandre gode.

Årets butikksjef er meget flink til å utnytte kjedekonseptet, men det unike er at han tar initiativ til å gjøre det ekstraordinært og tilpasse det på en særdeles god måte til butikkens lokalisering og kundegruppe. Han har også foretatt spesielle tilpasninger til kundegruppen sin og utfordrer, men ivaretar konseptet på en god måte."

Bjørn André Brøtmet er den fjerde i rekken som kåres til Årets butikksjef. Tidligere vinnere:

2012: Bente Danielsborg, Norli Kremmertorget, Elverum

2013: Anne Britt Blikshavn, Cubus Åkra, Karmøy

2014: Caroline Strand Bøe, Löplabbet, Strømmen Storsenter

For ytterligere informasjon, kontakt: Juryleder Vidar Mellegård, Impact, mobil: 918 05 669, epost: vidar@impact.no

Powered by Labrador CMS