Jake Petersen: – Kundene våre ønsker tjenester som forenkler hverdagen.
Jake Petersen: – Kundene våre ønsker tjenester som forenkler hverdagen.

120 minutters leverings- og prøvetid

Nå skal det enklere og raskere for kundene å få pakkene levert fra nettbutikken Miinto.no, som tilbyr 120 minutters leverings- og prøvetid i sju norske byer.

Publisert

Kundene kan bestille en vare på miinto.no og få den levert på døren innen 120 minutter. Tjenesten er nå tilgjengelig i sju norske storbyer og blir den første av sitt slag som leverer lokalt fra klesbutikker i flere byer samtidig. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Haugesund og Ålesund har allerede begynt å levere pakker på rekordtid. Den raskeste leveransen til nå er målt til 45 minutter fra bestilling til levering.

Alle kunder får prøvetid

Samtidig som rask levering på døren innen 120 minutter lanseres også konseptet prøvetid. Prøvetid gir kunden tid til å prøve plagget etter pakken er mottatt for å sjekke at alt passer. Passer ikke plagget kan kunden returnere det tilbake med det samme, og på den måten slippe å tenke på retur.

– Kundene våre ønsker tjenester som forenkler hverdagen og som nybakt far kjenner jeg meg veldig godt igjen der. Forbrukerne har økt kravene til vareleveranser og flyttet grensene for hva som er en god tjeneste eller ikke. Miinto ønsker å svare på disse kravene, men samtidig overgå dem ved å tilby prøvetid og rask levering i én og samme tjeneste, sier administrerende direktør i Miinto, Jake Petersen.

Forandrer norsk motebransje

– Miinto`s konsept handler om å shoppe lokalt fra butikker, online. Dette blir enda tydeligere når man også får rask levering via nettet levert fra sin lokale klesbutikk. Vi stopper heller ikke der, men lanserer prøvetid, slik at de garantert blir fornøyde. Ønsker ikke kunden å beholde varen etter prøving kan man bare levere den tilbake i samme øyeblikk.

– Fremover vil også Miinto.no utvikle tjenesten videre til å inkludere "On Demand Return" som betyr at kunden kan få hentet en pakke som skal returneres direkte fra hjemmet og kontoret, fremfor å måtte gå til postkontoret. I praksis vil alle sider av shoppingen kunne foregå fra eget hjem.

– Visjonen er selvfølgelig at vi på raskest mulig måte kan utvide konseptet til flere byer og helst hele Norge. Vi har også flere andre prosjekter på vei som i nærmeste fremtid vil gi våre kunder en enda bedre service og opplevelse når de handler hos oss på miinto.no, legger Jake Petersen til.

(Kilde: TekstilForum)

Powered by Labrador CMS