Komplett lanserer mobilselskap – vil bli Nordens Amazon

Årlig selger Komplett flere hundre tusen mobiltelefoner. Nå lanseres Komplett Mobil, et eget mobiltelefonselskap. Med satsing også på andre produktkategorier er målsettingen at de skal bli Nordens svar på Amazon.

Publisert

Komplett er Norges største netthandelsaktør.

- Det norske mobilmarkedet domineres i dag av to aktører, og vi ønsker å utfordre mobilmarkedet i Norge. Mange kunder handler allerede mobiltelefoner fra oss, så det er en naturlig utvidelse å tilby mobiltelefonabonnement, sier konsernsjef i Komplett, Ole Vinje.

Fra 1. juni er abonnement fra Komplett Mobil tilgjengelig gjennom Komplett.no. Til å begynne med vil det tilbys abonnement med 1, 4, 10 og 20 GB datamengde. Det betyr abonnement i samme priskategorier som konkurrentene, men med dobbel mengde data inkludert i abonnementet som har fri roaming i EU. De tilbyr løsninger for å beskytte kunden for overforbruk noe som skal gi kundene kontroll og ingen overraskelser. Komplett Mobil vil benytte Telenors mobilnett.

– Konkurransen i mobilmarkedet er stor, men siden vi er kjent for lave priser og god service, skal vi også utfordre mobiltelefonimarkedet på samme premisser. Ambisjonen vår er å bli en betydelig aktør i dette markedet, sier Vinje.

Satser på EU-abonnement

I tillegg til gode betingelser i det norske markedet vil Komplett Mobil ha fokus på å tilby rimelig telefoni, SMS og data i Europa. Komplett Mobil tilbyr dobbel data til bruk i EU til samme pris som konkurrentene.

– Komplett sin kundegruppe er storbrukere av data, og vi er spesielt glad for å kunne tilby så gode betingelser for databruk innenfor EU-landene, fortsetter Vinje.

Komplett Mobil er det siste tilskuddet i Komplett Groups satsing på nett. I tillegg til lanseringer som apotek, bildeler, hvitevarer, hjem-og-fritid og skjønnhet, er Komplett Mobil en del av satsingen på å bygge en helhetlig nordisk shoppingportal.

– Komplett er i førersetet for den nordiske netthandelen, og denne kompetansen utvider vi nå til flere produktkategorier. Komplett skal vokse videre og ambisjonen er å bygge Nordens svar på Amazon, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group.

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 16 nettbutikker.

Komplett Group hadde i 2015 en samlet omsetning på 7,3 milliarder norske kroner.

Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og konsernet har 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS