Europris i gang med netthandel

Denne uka har Europris lansert netthandel. Men de fysiske butikkene vil fortsatt være den viktigste kanalen i overskuelig framtid.

Publisert

I en børsmelding uttaler Europris-sjef Pål Wibe: – Kundene har nå tilgang til Europris' varer online. Etter noen få klikk kan de få hjemlevering i hele Norge. Vi styrker nå vår sterke posisjon med fysiske butikker når vi utvider og blir en omnikanal-retailer. Vi har utvilsomt et stort potensial for netthandel framover. Vårt konsept er unikt ved at kundene forventer å finne "alt" når de er i butikkene våre, så lenge det er god verdi for pengene.

Med de muligheter nettahandel gir er ikke lenger Europris begrenset av antall butikker og det fysiske arealet i butikkene. Dette gjør det mulig for Europris å utvide sitt sortiment. De fysiske butikkene vil fortsatt være den viktigste kanalen i overskuelig framtid, og konsernets vekststrateg ståri fast. Veksten vil skje i to kanaler.

– Med den fleksibiliteten som nettbutikken gir oss blir vi en sterk omnikanal-retailer med et stort nettverk av butikker lokalisert der kundene våre er, samtidig som vi tilbyr et bredt spekter av gode produkter i flere kanaler, konkluderer Wibe.

Powered by Labrador CMS