Foto: Apotek 1
Foto: Apotek 1

Reseptfrie medisiner på apotek1.no

Fra 19. oktober blir det lov å kjøpe reseptpliktige medisiner på nettapoteket til Apotek 1, apotek1.no, melder selskapet.

Publisert

– Dette er en stor milepæl for vår næring som har levert legemidler til det norske folk i over 400 år. Vi er glade for at våre kunder nå også kan handle reseptmedisin via internett, og er takknemlig for at dagens regjering har lagt til rette for dette. Nettapotek er en stor forenkling, spesielt for de som bor langt fra nærmeste apotek, sier Øyvind Winther, administrerende direktør i Apotek 1.

Med fra starten

Når myndighetene åpner opp for nettapotek i Norge fra 19. oktober, så vil Norges største apotekkjede, Apotek 1, være med fra starten.

– Vi gleder oss til å komme i gang. Vi vil hele tiden jobbe for å tilby de beste løsningene for de som velger å handle gjennom vårt nettapotek. Gjennom våre 337 fysiske apotek i hele Norge, vil vi alltid kunne tilby rask utlevering av varene eller møte med en farmasøyt. I tillegg vil man kunne få medisinene levert hjem eller få de hentet på posten. Våre apotek vil være viktig i svært mange tilfeller for å utfylle handleopplevelsen for kunder som kommer via nettet. Apotek 1 skal være ditt nærmeste apotek, uansett hvor du er, sier Winther.

Trygg netthandel

– Det vil være trygt og enkelt å hente ut resepter på nett hos Apotek 1. Man logger seg på med sikker ID-innlogging i nettapoteket, og så får man en oversikt over reseptene sine. Man haker av for det man trenger av reseptbelagte medisiner, eventuelt andre reseptfrie varer som man finner i apotek, og så velger man betalingsmåte og hvordan man ønsker å motta varene. Alternativene vil være å hente varene innen én time i et av våre 337 apotek, få hjemlevering eller hente på posten. For noen medisiner er det egne regler for hvilken levering som er mulig, i slike tilfeller vil man få informasjon om dette.

– Våre kunder skal også føle seg trygge på at de vil få samme informasjon og veiledning på nett som de ville fått hvis de hentet medisinen sin på et apotek. Hver eneste medisin blir ekspedert av en farmasøyt, og i tilfeller hvor det er viktig å gi mer informasjon og veiledning vil farmasøyten ta kontakt. Hvis man derimot bestiller på nett og velger henting i et av våre apotek vil man få den veiledningen man trenger av personalet på apoteket, sier Øyvind Winther.

(Pressemelding)

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 300 apotek spredt over hele landet. Kjernen i virksomheten er kompetanse og kvalitet og ambisjonen er å leve opp til slagordet ”Vår kunnskap- din trygghet” i alle kundemøter.

Powered by Labrador CMS