Bent Høie forestår den offisielle åpning. (Foto: Magnus Dorati)
Bent Høie forestår den offisielle åpning. (Foto: Magnus Dorati)

Åpnet nettapotek I Lørenskog

Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpnet onsdag offisielt nettapotek i Norge på hovedkontoret til Apotek 1 i Lørenskog.

Publisert

Nettapotek er nå tilgjengelig for alle innbyggere i Norge, og for å markere dette kom helse- og omsorgsminister Bent Høie på besøk til Apotek 1. Han gratulerte innledningsvis apotekbransjen med dagen, og takket Direktoratet for e-helse og alle aktører som har vært med på å få denne tjenesten på plass.

– Å kunne hente resepter på nett er noe regjeringen har jobbet lenge med, og er viktig i vårt arbeid for å bygge helsetjenester for befolkningen.

Stor forenkling for mange

Helse- og omsorgsministeren fortalte så hva han mener nettapotek vil bety for innbyggerne i Norge.

– Nettapotek vil forenkle hverdagen for mange. Man bestiller medisinen sin på nett, og så kan man velge om man vil få medisinene sendt hjem eller hente på posten. Tjenesten når helt hjem til pasienten, og er spesielt nyttig for de som har vansker for å gå eller bor langt unna et apotek.

Får fullstendig informasjon

Høie avsluttet med å fortelle om helsenorge.no, som er den offentlige helseportalen for innbyggere i Norge, og oppfordret alle til å bruke denne siden. Her får man fullstendig informasjon om reseptene sine, og er lett tilgjengelig både på mobil og pc.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS