Tilbyr betaling via Facebook Messenger

Som første bank i Norden lanserer nå Nordea i samarbeid med Nets den første banktjenesten via Facebook Messenger.

Publisert

Første tjeneste ut er regningsbetaling. Med kun noen tastetrykk kan man betale eFakturaer i Facebook Messenger hvor og når som helst, skriver Nets i en pressemelding.

Å betale regninger har aldri vært gøy. Nå gjør vi det veldig enkelt for kundene våre å betale regninger på en plattform de aller fleste allerede er på, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Vil gjøre bank enklere

Betaling av eFaktura er en helautomatisert tjeneste som skjer via chat med en robottjeneste i Facebook Messenger. Betaling i Facebook Messenger er en sikker løsning, understreker Nets. Man logger seg inn med BankID første gang, og deretter kan man bruke samme PIN-kode som man har opprettet i mobilbanken. I Facebook Messenger kan man bekrefte, se og endre sine eFakturaer. 

Dette er en ny måte for kundene å betale på. Nå tester vi løsningen, og hvis kundene liker denne plattformen for betaling, er det naturlig at vi vil se på hvordan vi kan utvikle kanalen videre, sier John Sætre.

Med denne tjenesten ønsker Nordea å gjøre bank enklere for deg som kunde. Nå kan du betale regninger når og hvor som helst uten å forlate favorittmediet ditt, sier Sætre.

Fortsatt tilgjengelig i mobil- og nettbank

Man kan fortsatt betale efakturaer i mobilbanken eller nettbanken..

For å bidra til fortsatt suksess og en videreutvikling av eFaktura har det vært viktig for oss å jobbe for at eFaktura skal være tilgjengelig i alle kanaler. Vi jobber hele tiden med å utvikle innovative løsninger som skal være tilgjengelige i de kanalene forbrukerne ønsker, sier Tom Scharning, Senior Vice President i Nets.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS