Martin Richardsson: – Jeg tror at alle kundereiser begynner online. (Foto: NetOnNet)
Martin Richardsson: – Jeg tror at alle kundereiser begynner online. (Foto: NetOnNet)

NetOnNet får ny E-handelssjef

E-handelsveteranen Martin Richardsson er mannen som har tatt på seg oppdraget med å lede e-handelspioneren NetOnNet mot flere innovative e-handelsløsninger, som skal heve og optimere kundeopplevelsen.

Publisert

Martin innledet karrieren sin i 1997 som deleier og prosjektleder i et webbyrå, og har siden samlet erfaring ved å jobbe som frilansjournalist og produksjonsleder hos både Ellos og Mecka Reklamebyrå. Den store lidenskapen for e-handel og omnikanal fikk han hos Hemtex, der han har jobbet som E-handelssjef i åtte år.

Erfaring fra både e-handel og retail

− Martin har stor erfaring fra både e-handel og retail, og har i løpet av årene samlet kompetanse innen blant annet e-handel, kundeopplevelser, strategisk arbeid, lederskap, markedsføring og forretningsutvikling. Disse, og mange flere verdifulle egenskaper og erfaringer gjør at han er helt rett person til å gå inn i rollen som E-handelssjef, og vil være svært nyttig i vårt arbeide for å gi kundene våre en kundeopplevelse i verdensklasse, sier Peter Andersson, Retailsjef hos NetOnNet.

NetOnNet startet som nettbutikk for snart 20 år siden, og har siden starten i 1999 vært drivende i å utvikle e-handel og digitalisering med fokus på kunden.

Utpreget omnikanal-tankegang

− Jeg ble tiltrukket av NetOnNet av flere grunner. Den mangeårige e-handelshistorien gjør at hele organisasjonen gjennomsyres av en utpreget omnikanal-tankegang som det skal bli fantastisk morsomt å få være en del av. Det unike selvbetjeningskonseptet som bygger på enkelhet tiltaler meg. Jeg tror at alle kundereiser begynner online, og med det i minnet vil jeg arbeide for å forsterke NetOnNets relasjon til kunden og bidra til å gjøre oss enda mer inspirerende, personlige og enklere, sier Martin Richardsson, ny E-handelssjef i NetOnNet.

Martin begynte i sin nye stilling i NetOnNet 1. november, og vil ha ansvaret for både funksjonalitet og innhold, samt driften av samtlige nettsider i NetOnNet.

− Vi er overbeviste om at Martin vil være et fantastisk tilskudd til vår voksende, populære og sterke e-handel, og også i NetOnNet-familien, og vi ser frem mot å følge hans arbeide og utvikling, avslutter Peter Andersson.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS