Kristina Wärmare (Foto: NotOnNet)
Kristina Wärmare (Foto: NotOnNet)

Ny kommunikasjonssjef i NetOnNet

I går tiltrådte Kristina Wärmare som ny PR- og kommunikasjonssjef for NetOnNet.

Publisert

Wärmare har over 20 års erfaring innen PR, kommunikasjon og markedsføring. De to siste årene har hun hatt ansvaret for å starte opp Gøteborg-regionens nye utstillingsanlegg Åbymässan, og var før det markeds- og kommunikasjonssjef i Bjurfors i nesten tolv år.

Hun avløser Nora Ay som har vært 19 år i konsernet.

– Med Kristina får vi en person som med nye øyne kan bidra til NetOnNets utvikling og fremtidige reise med både ekstern og intern kommunikasjon. Vi er overbevist om at Kristina vil være et fantastisk tilskudd i vår organisasjon og ønsker henne hjertelig velkommen til oss og til en bransje full av muligheter, sier Carola Tiberg, markedssjef i NetOnNet.

Den siste tiden har NetOnNet investert stort i sine ansatte og i ledelse, noe som er viktig for NetOnNets langsiktige forretningsutvikling. Selskapet har blant annet trent sine ledere og lansert en ny karriereside for å tiltrekke seg de beste kandidatene i markedet.

– Vi er veldig glade for at Kristina, med sin solide bakgrunn innen PR og kommunikasjon, har takket ja til oppdraget hos oss. Kristina har de egenskapene vi lette etter, og jeg er overbevist om at hun vil utvikle PR- og kommunikasjonsarbeidet vårt, sier Susanne Holmström, adm.dir. i NetOnNet.

Powered by Labrador CMS