Hun er den nye toppsjefen i NetOnNet

Susanne Holmström er ansatt som ny adm. dir. i NetOnNet . Hun kommer fra rollen som privatmarkedssjef i Trygg-Hansa.

Publisert

Susanne Holmström har tidligere hatt flere ledende stillinger, deriblant har hun vært 12 år i Tele2. Susanne starter som adm. dir. i NetOnNet senest 1. oktober i år. Hun erstatter Susanne Ehnbåge, som etter mange fremgangsrike år i NetOnNet - de siste to årene som toppsjef - slutter i selskapet.

NetOnNet har de siste to årene gjennomført en omfattende fornyelses- og endringsprosess med sammenslåing av SIBA og NetOnNet med tilhørende utvidelse av NetOnNets Lagershopper. Samtidig er det jobbet med en ny strategi som bedre møter forbrukernes forventninger i en digitalisert verden.

– NetOnNet befinner seg midt i en spennende fase der utviklingen av virksomheten og kundeopplevelsen - samt investeringer i NetOnNets ledere og medarbeidere - er i fokus. Derfor er det viktig at vår nye administrerende direktør har de egenskapene som vi etterlyser, for å lede arbeidet og få planene i mål. Susanne Holmström er en sterk leder - med mye erfaring og kompetanse - og hun brenner for kundeopplevelse og digitalisering. Jeg er overbevist om at Susannes lederskap kommer til å bidra til videre fremgang for NetOnNet, sier Roland Vejdemo, som er styreformann i NetOnNet AB.

– NetOnNet er en stabil og kundefokusert virksomhet med en sterk selskapskultur og en tydelig posisjon i markedet. Derfor er det utrolig inspirerende å bli med akkurat nå. Teknologi- og forbrukerelektronikk er spennende bransjer i rask utvikling og jeg ser frem til å videreutvikle virksomheten sammen med teamet i NetOnNet og ytterligere forsterke NetOnNets tilbud og posisjon i det skandinaviske markedet, sier Susanne Holmström, kommende adm. dir. i NetOnNet.

– Styret er stolte over det harde arbeidet som NetOnNet har lagt bak seg. Samtidig går NetOnNet en spennende fremtid i møte og vi må alltid være synkronisert med kundene basert på forståelse og innsikt om hva de ønsker og forventer av oss. Kort fortalt får vi hver dag en ny mulighet til å forsterke NetOnNets posisjon ytterligere, ved å gjøre oss fortjent til å være kundens åpenbare valg når det kommer til hjemmeelektronikk, avslutter Roland Vejdemo, styreformann i NetOnNet.

Powered by Labrador CMS