Daniel Svensson (Foto: Emelie Magnusson)
Daniel Svensson (Foto: Emelie Magnusson)

Ny CFO i NetOnNet

I dag tiltrådte Daniel Svensson sin stilling som ny CFO for e-handelspioneren og hjemmeelektronikkjeden NetOnNet og erstatter dermed Annelie Forsberg som forlot NetOnNet ved årsskiftet.

Publisert

Daniel Svensson har over 20 års erfaring fra ulike oppdrag innen økonomi og finans. Blant annet fra DHL der Daniel jobbet som Country Controller, Swedgas der han var CFO, samt Stampen Media i rollen som Financial Manager/Group Controller. Nylig kommer han fra Geodis Freight Forwarding der han var CFO/Finance Director.

Store forandringer

− Vi er glade over å ha lykkes med å knytte til oss Daniel Svensson som med sin store strategiske bakgrunn innen blant annet transport- og mediebransjen har valgt å slutte seg til NetOnNet-familien med sin kompetanse, sier Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNe.
NetOnNet har gjennomgått store forandringer de siste årene, ikke minst etter integrasjonen av SIBA til NetOnNet. Sammenslåingen innebar blant annet skifte av forretningsmodell og fastslåelse av tydelige arbeidsprosesser, ikke minst innen økonomiavdelingen. NetOnNet har i dag en god plattform å stå på og er klare for å ta neste steg.

‘Spennende selskap’

− Det var ingen tvil hos meg når jeg fikk muligheten til å begynne hos NetOnNet. Det skal bli veldig gøy å få jobbe med hjemmeelektronikkbransjen og for et så spennende selskap som NetOnNet. Det blir fantastisk inspirerende å fortsette å bidra til utvikling i et marked med utfordringer så vel som store muligheter sammen med hele teamet i NetOnNet, sier Daniel Svensson.
NetOnNet er, og har alltid vært, et kostnadseffektivt selskap som stadig jobber med å kutte kostnader der det er mulig for å til gjengjeld kunne tilby kundene lavere priser, bedre tekniske løsninger og fremfor alt en enklere handleopplevelse i verdensklasse.

Skal bidra rtil NetOnNets fremtidsreise

− Med Daniel får vi inn en person som med nye øyne kan bidra til NetOnNets utvikling- og fremtidsreise. Vi er overbeviste om at Daniel kommer til å være et fantastisk tilskudd for vår organisasjon og ønsker han varmt velkommen til oss og en bransje full av muligheter, sier Susanne Holmström

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS