Fra årskonferansen i 2014 hvor Gulskogen ble Årets kjøpesenter i Norden. Foto: NCSC
Fra årskonferansen i 2014 hvor Gulskogen ble Årets kjøpesenter i Norden. Foto: NCSC

NCSCs årskonferanse avholdes i Oslo i mai

NCSCs årskonferanse går på rundgang mellom de nordiske landene, og i år avholdes den 14.-15. mai i Norge, nærmere bestemt på Radisson Blu Plaza i Oslo.

Publisert

Den 14. avholdes selve konferansen, årsmøte og festmiddag, mens man den 15. kan velge å være med på en de to studieturene, enten CC Hamar eller Storo Storsenter.

Tittelen på årets konferanse er "Why Internet won’t kill physical retail".

Blant årets foredragsholdere er:

Silvija Seres snakker om kjøpesentrenes nye rolle. Den fjerde industrielle revolusjonen endrer alle bransjer og hvordan vi lever. Revolusjonen endrer også måten vi shopper på, men ikke nødvendigvis på de mest åpenbare måtene.

Harald Andersen (Virke) vil snakke om hvordan ny teknologi og endringer i forbrukeratferd vil endre hele fundamentet for retail framover. Vi ser at flere større nordiske retailaktører allerede er i «panic mode», og det ryktes om at Amazon snart går live i både Sverige, Danmark og Finland.

Lars-Åke Tollemark (Unibail-Rodamco) har et innlegg med tittelen "Wanted! Dead or alive. A retail concept".

Hanna Sillén (Nordic Business House) og Alexander Yin (Tech Consulting Group) snakker om Alipay – The global lifestyle super app. Gigantene Alibaba og Tencent investerer tungt, også i fysisk retail.

Vert for konferansen er Bente Sollid Storehaug. Etter konferansen avholder NCSCs medlemmer årsmøte, og så blir det festmiddag.

Programmet finner du her, mens påmelding skjer her.

Powered by Labrador CMS