Foto: vala.se
Foto: vala.se

Väla ble Årets kjøpesenter i Sverige

Väla utenfor Helsingborg er blitt kåret til Årets kjøpesenter i Sverige. Senteret er godt tilpasset markedet og jobber langsiktig, sa juryen.

Publisert

Väla er en velkjent shoppingdestinasjon i Sverige som også tidligere har vunnet priser. Hvert år kommer 10 millioner kunder innom. Senteret består av 200 butikker, restauranter og kaféer – alt fra trendy lokale småbutikker til store internasjonale butikkjeder. Senteret er lokalisert utenfor Helsingborg, inntil E4 og E6, med 6.000 gratis parkeringsplasser.

Senterleder Niklas Blonér uttalte:

– Butikksjefene, vekterne, de som jobbar med teknisk support, besøkende som kommer for å shoppe, møte og oppleve – sammen er vi er Väla! Det er ikke mulig å oppnå denne framgangen uten at alle bidrar og snakker om hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. En varm og inderlig takk til alle som gjør en enorm jobb i det stille. Utmerkelsene ansporer oss til å bli enda bedre i framtiden. Vi skal aldri stå stille, vi skal fortsette å lytte og utvikle oss.

Han sier at fornøyde butikker får fornøyde kunder, som er det som driver Väla framover.

I undersøkelsen til Nordic Council of Shopping Centers vurderes elleve kriterier, fra tilbud til service, holdbarhet og arkitektur.

Juryen uttalte:

– Årets beste svenske kjøpesenter er et senter som er gode på det meste og som ikke har noen direkte svakhet. Senteret er gjennomarbeidet i alle aspekter og vel tilpasset sitt marked. De har tydelige strategier og mål på alle områder. Gjennomføringen preges av kreativitet, kontinuitet og mot. Gjennom langsiktig arbeid har de oppnådd en kontinuerlig besøks- og omsetningsvekst og god avkastning til eierne. Senteret har en ledelse som er synlig og aktiv og som gir en familiefølelse som sprer seg til personalet, leietakere, leverandører og samarbeidspartnere. Senteret er verdsatt for sin atmosfære, tilgjengelighet og arkitektur.

Powered by Labrador CMS