Prisutdeling
Gallerian ble kåret til Commercial Space of the Year 2023.

Søker norske finalister til NCSC AWARDS 2024

– NCSC har i mer enn 15 år hyllet Nordens mest vellykkede og kreative eiendomsutviklere og handelsaktører gjennom NCSC Awards, sier Vilde Holte Lerbak som en av de norske representantene for NCSC. Bransjeaktører med Nordiske ambisjoner, med mål om å tiltrekke seg kunder og partnere på tvers av landegrenser har blitt kåret i hvert land før en nordisk finale.

Publisert

Som følge av den pågående transformasjonen innen handelsdestinasjoner, endret NCSC navn høsten 2022 til Nordic Commercial Spaces & Communities for å omfavne aktører som handelsparker, varehus, nabolagstorg, handlegater og andre fysiske kommersielle destinasjoner, som falt utenfor det typiske kjøpesenterformatet.

Parallelt vervet NKF samme høst norske medlemmer i NCSC og viderefører det gamle løpet med NCSC kjøpesenterkonferanse og de samme kategoriene for awards, men da kun for Norge.

 – NCSC skal fortsette å motivere til utvikling blant bransjeaktørene i Norge og Norden, for i tråd med forbrukertrenden handler det ikke lenger bare om shopping, men om den ideelle balansen mellom tjenester, opplevelser og handel i lokalsamfunnene, sier Vilde Holte Lerbak.

Prisene:

Commercial space of the year

Hvem har utviklet en unik destinasjon for dagens og fremtidens handel?

Commercial player of the year

Hvilken kjede, butikk eller pop-up har vist seg som den fremste kommersielle aktøren i år?

Innovation of the year

Hvem har implementert et nytt, innovativt konsept det siste året?

Marketing campaign of the year

Hvem leverte en virkelig imponerende kampanje det forrige året?

Vil favne bredere

For å kunne favne bredere, arrangeres det nå i alle nordiske land en kåring som retter seg mot både kjøpesentre (store og små), handelsparker, nisjesentre, varehus og bydelsområder. Videre deles kategoriene opp for leietakere som representerer enkeltbutikker, kjeder og pop up konsepter. I tillegg kåres det vinnere for innovative grep og gode markedskampanjer.

– Vi ser ikke noe motsetningsforhold med medlemskap og deltakelse i begge foreningene for de aktører som vil la seg inspirere av nordiske bransjekolleger, sier Lerbak.

NCSC Awards er en årlig konkurranse der bransjens mest vellykkede, innovative og kreative bidrag blir hyllet. Dette er en viktig prisutdeling innen bransjen i Norden og aktører med nordiske ambisjoner, med mål om å tiltrekke seg kunder og besøkende på tvers av landegrenser er viktig for en bransje i endring.

Ser etter de norske finalister 

NCSC ser nå etter de som enten er involvert i kommersiell stedsutvikling eller eiendomsutvikling. De oppfordrer aktuelle kandidater selv, eller om noen har lagt merke til, en skinnende stjerne innenfor kategoriene i året som har til å sende inn forslag. Påmeldingen er nå åpen her.

Når kåres vinnerne?

Finland Awards: 9. april 2024 
Sweden Awards: 11. april 2024
Denmark Awards: 16. april 2024 
Norway Awards: Våren 2024
Nordisk finale: 18. september 2024

Tidligere nordiske vinnere:

 2022 Mall of Tripla, 2019 Iso Omena, 2018 Mall of Scandinavia, 2017 Forum, 2016 Fredriksberg, 2015 Täby Centrum, 2014 Gulskogen, 2013 Väla, 2012 Grand Samarkand, 2011 Sandvika Storsenter, 2010 Oslo City, 2009 Nacka Forum

Powered by Labrador CMS