Representanter for Iso Omena mottar den gjeve prisen som ‘Nordens beste kjøpesenter’. (Foto: NCSC)

Iso Omena kåret til Nordens beste kjøpesenter

Finske Iso Omena ble på NCSC Nordic Awards mandag kveld kåret til Nordens beste kjøpesenter. Norsk finalist var AMFI Kanebogen.

Publisert

"Vinneren har alt et fremtidsrettet og moderne senter burde ha (og) har på en god måte håndtert utfordringene som detaljhandelen står overfor," skriver juryen i sin begrunnelse.

Iso Omena, som åpnet i 2001, har ambisjoner om å være en møteplass for shopping, service og underholdning, noe som juryen mener har vært vellykket.

Norsk finalist var AMFI Kanebogen.

Norsk ‘beste retailkonsept’

På prisutdelingsgallaen ble Mester Grønn kåret til ‘beste retailkonsept’.

Prisen for ‘beste markedsføringskampanje’ ble tildelt Frölunda Torg for samarbeidet med influencers, mens prisen for beste innovative grep gikk til The Lobby i Stockholm.

(Hovedkilde: market.se)

Om Iso Omena

Kjøpesenteret Iso Omena ligger i hurtigvoksende Mattby i Esbo, 20 km vest for Helsinki. Senteret, som eies av Citycon, gjennomførte en større ekspansjon 2016–2017, som gjør at senteret nå har over 100.000 kvm GLA. Det rommer 230 butikker spesialisert på mote, innredning, fritid og dagligvarer, samt et 50-tall spisesteder. I tillegg kommer et bredt tilbud av både private og offentlige tjenester, eksempelvis bibliotek og helsesenter.

Iso Omena er et av Finlands største kjøpesentre og er direkte knyttet til den travle Matinkylä T-banestasjonen og en bussterminal.


Foto: Citycon OYJ

 

Powered by Labrador CMS