NCSC med ellevilt tilbud til retailere og restaurant

Kjøpesenterkonferansen inviterer til gratis deltagelse for medlemmer innen restaurant og retail til en verdi av kr 9.500.

Publisert

"Vil du bli inspirert og bygge nettverk i bransjen? Da er denne kampanjen for deg! NCSC Norge ønsker flere medlemmer innen restaurant og retail, og tilbyr nå gratis deltagelse på årets Kjøpesenterkonferanse 19.-21. oktober!» Slik lyder kampanjen som NCSC Norge nettopp har sluppet.

– Hvorfor gjør dere dette, har dere ikke nok deltagere til årets konferanse?

– Jo, vi næmer oss 400 påmeldte, og vi vet fra tidligere år at vi får inn ca. 10 påmeldinger om dagen de siste ukene før konferansen. Får vi det fremover, må vi snart si stopp. Spøk til side. Bakgrunnen for kampanjen er rett og slett at vi har identifisert at vårt viktigste suksesskriterium i tiden fremover er flere representanter fra leietagersiden, svarer Hilde Maren Schjager.

Det hjelper ikke med attraktive fellesområder om ikke leietagerne gjør det bra. Her har bransjen et forbedringspotensial.

– Vi må få et tettere samarbeid mellom leietager og utleier. Vi erkjenner også at varehandelen kanskje er litt mer prissensitiv enn eiendom, og at det faglige kanskje ikke har vært nok rettet mot dem. Men det bør det være i år så nå gjør vi et skikkelig stunt.

– Sammen skal vi skape det perfekte vår tids torg, uttalte du i Kjedemagasinet i august?

– Ja, det er nettopp det vi må gjøre. Og det starter med «torget» på de sosiale og faglige møteplassene vi i NCSC Norge arrangerer, og som man som medlem kan være med på å forme. Det er flere frokostmøter og after work-møter i «pipeline» som alle blir gratis for medlemmer. I tillegg kommer blant annet Februarseminaret og studietur til Milano. Det er med andre ord mye spennende å se frem til, og kostnaden burde være lett å regne hjem.

Som Jo Bjørnstad etableringssjef i Kicks sa: "Jeg kan i hvert fall ikke ta meg råd til å la vær'."

NCSC har allerede fått noen nye medlemmer siste dagene, men Hilde Maren Schjager håper og tror det blir mange flere. Restaurant og retail er nå foreningens VIP, sier hun og legger til:

– Tips gjerne kolleger i bransjen om dette, men i følge Runar Tinderholt, etableringssjef i Yes!: "Ikke tips dine konkurrenter".

Nordic Council of Shopping Centers er Skandinavias største nettverk for kjøpesenterbransjen. De har 1.200 medlemmer som omfatter hele bransjen, fra eiendomsutviklere til leietakere og leverandører, samt ulike former for konsulenter og rådgivere.

NCSC Norge ønsker flere medlemmer innen retail og restaurant, og tilbyr nå gratis deltagelse på årets Kjøpesenterkonferanse (verdi 9.500 NOK) mot tegning av medlemskap for 2017 (2016 blir inkludert). For dere gjelder dette tilbudet også Individual Membership (SEK 5.400). Les mer her.

Kjøpesenterkonferansen 2016 arrangeres i år i Oslo (Fornebu). Programmet består av faglige foredrag, messe, sosiale sammenkomster og årets store prisutdeling. Konferansen er Nordens største i sin bransje, og samler de forskjellige interessegruppene som er engasjert i kjøpesenterdrift.

Powered by Labrador CMS