– Rekordmange deltakere til Februarseminaret

– Imponert og nesten litt overrasket over den store pågangen – derfor har vi nå fått til noe for de som ikke engang kan delta, sier markedssjef Hilde Maren Schjager i Nordic Council of Shopping Centers lurt dagen før Februarseminaret.

Publisert

Februarseminaret har utviklet seg til å bli vinterens store bransjetreff med hele 185 påmeldte i dag, nesten dobbelt så mange som man har hatt med tidligere år. – Det er tydelig at det er plass til enda en samling, og at folk har behov for litt faglig påfyll og inspirasjon i vintermørket, sier Schjager.

På årets deltakerliste finner vi også mange retailere.

– Vi ønsker oss alltids flere, men dette må vi si oss svært godt fornøyd med. Men leverandørene glimrer faktisk med sitt fravær. Men det er ikke for sent, skyter Schjager inn.

Påmeldingen er visstnok åpen til kl 16.

– Men hva med de som ikke kan delta? – De som ikke kan delta, men er NCSC medlemmer, kan følge seminaret via streaming, eller via innlogging i etterkant. De vil motta link på mail.

Ærverdige lokaler

Februarseminaret avholdes i morgen torsdag i Marmorsalen på Sentralen i Øvre Slottsgate i Oslo, i samme sal som forrige Spellemann ble avholdt og Oslo Runways har holdt hus de siste par dager. Den ærverdige bygningen ble opprinnelig bygget for Christiania Sparebank, og drives i dag av Sentralen, Oslos nye scene og verksted for kreative krefter.

– Vi gleder oss til å vise folk dette fantastiske huset, og for de av dem som blir også til middag vil vi ta i bruk to andre særs spennende lokaler: Gullbaren (3.etg.) og Vinterhagen. Vinterhagen er ofte oppe, men Gullbaren, som forørig har et interiør satt sammen av gamle ting på huset i samarbeid med gutta på kaffe- og cocktailbaren Fuglen, er kun oppe for lukkede selskap.

Her blir det aperitiff og bransjeprat, og i følge Schjager forhåpentligvis utveksling av releante erfaringer fra 2016. – Vi ønsker at folk mer aktivt bruker nettverket, og lærer av hverandre. Vi håper at vi klarer å danne rammene og i hvert fall tilrettelegger for dette.

Kritikerrost restaurant

Restauranten, Sentral mat, drives av kokkekollektivet Lava, hvor mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Even Ramsvik, matgeniet fra Ylajali, er blant partnerne. ”Menyen har tydelige spor av Ramsviks Ylajali-tid, men også inspirasjon fra stjernerestauranter som Fauna og Maaemo”. Sexy, smooth mat, med løs snipp ifg D2.

– Jeg har inntrykk av at folk ser frem til å være sammen med bransjen i en litt mindre setting enn Kjøpesenterkonferansen. Her håper vi at alle skal få tid til å møtes, og diskutere hvordan vi skal skape fremtidens kjøpesentre og handelskonsepter. Det er ikke tvil om at det vil skje store endringer i forbruksmønstre fremover, men i så måte er dagen spekket med inspirasjon og grunnlag for gode diskusjoner.

Det er nå 75 påmeldt Februarseminarets middag, som består av en 6 retters såkalt ”sharing menu” og skal inntas på rundbord i Marmorsalen. Påmeldingsfrist for middag er kl 15 i dag onsdag 08.02.

Hilde Maren Schjager

Deltakerlisten, program og påmelding her.

Powered by Labrador CMS