Har du meldt deg på Februarseminaret 2020?

6. februar arrangerer NCSC Februarseminaret 2020 på Thon Hotel Opera. Her vil de besøkende få nyttig informasjon og inspirasjon for å møte morgendagen i dag.

Publisert

Målgruppen er både butikk- og serveringskjeder, kjøpesentereiere og driftere. Årets Februarseminar vil i større grad enn tidligere favne mer av helheten i bransjen.

– NCSC er naturligvis opptatt av helheten rundt kjøpesentrene. En av våre oppgaver er å favne bredden i bransjen samt legge til rette for synergier på tvers slik at bransjen møter morgendagens utfordringer og muligheter best mulig forberedt, sier prosjektleder Tomas Oberg som fornøyd kan konstatere at det er økende interesse for NCSCs arrangementer.

De vil derfor styrke arbeidet også mot sentrenes leietakere og samarbeidspartnere. Noe som jo også er viktig for kjøpesentrene.

– Dette grepet ser vi allerede nå i programmet til Februarseminaret og vil tas videre også på høstens Kjøpesenterkonferanse. Flere av foredragene er derfor like aktuelle for retail og F&B-kjedene som det er for kjøpesentrene, sier Oberg.

Dorte Wimmer fra Retail Institute Scandinavia er ekspert på nåtidens og fremtidens detaljhandel samt forbrukermønstre og har spesialisert seg på å forstå fremtidens forbrukere og hvordan virksomheter bør agere for å imøtekomme dem.

Forfatter og filmskaper Oobah Butlers forteller om sine verdensberømte og inspirerende stunts.

Fra Cap Gemini kommer Joakim Anker-Sletholt for å vise et konkret case innen digitale visualiseringsløsninger slik at kjøpsprosessen forbedres.

Charlotte Christensen (Collier), Lars Simen Paulgaard (Malling & Co) deler hva de tenker om fremtidens handel.

Senterleder Anette Øfsti Worum fra Årets kjøpesenter AMFI Madla forteller om senterets kjærlighetsforhold til ansatte og kunder – MadlaLove.

Det vil også være flere punkter på programmet, og det hele skal ledes av en av landets aller dyktigste konferansierer, Svein Tore Bergestuen.

Etter seminarslutt møtes de som kan på trivelige Café Skansen for god mat og godt drikke mens praten går. Her er det et begrenset antall plasser.

Påmelding gjøres her.

Powered by Labrador CMS