Nye finalister til Kjøpesenterkonferansen klare

Under årets Kjøpesenterkonferanse i Trondheim 16.-17. oktober skal det kåres vinnere i flere kategorier. Nå er finalistene i to nye kategorier klare.

Publisert

Årets retail/F&B-kjede 2019

Finalistene i kategorien Årets Retail/F&B kjede er Big Bite, Espresso House og Kid, forteller prosjektleder Tomas Oberg.

I sterk konkurranse med flere andre kjeder kom disse tre gjennom nåløyet og skal kjempe om NCSC Awards og mulighet for også å komme til den nordiske finalen i 2020.

Finalistene har levert positiv omsetningsutvikling det siste året, de har en utviklingsstrategi som de har levert på og som er framoverlent med hensyn til å utvikle konseptet videre.

Prisen deles ut av representanter fra Securitas under festmiddagen.

Årets kjøpesenter 2019

I sterk konkurranse med kjøpesentre rundt om i landet ble det Aker Brygge, Amfi Madla og Sandvika Storsenter som møtes i finalen. Kandidatene er i forkant på flere felt og skal gjennom sitt arbeid også inspirere andre i bransjen for en fortsatt positiv utvikling for kundenes forventinger og krav.

Hvem som vinner kategorien og tar med seg The Norwegian Star by MK Illumination avgjøres under selve festmiddagen som ledes av Atle Pettersen, kjent fra blant annet Beat for Beat på NRK.

Powered by Labrador CMS