I dag åpner Naturkompaniet på Amfi Moa. I løpet av neste år skal kjeden ha ti butikker i Norge.

Naturkompaniet åpner sin tredje butikk

Naturkompaniet åpner i dag på AMFI Moa i Ålesund. Innen neste år skal de ha ti butikker.

Ambisjonen er å starte opp rundt 10 butikker innen utgangen av 2023. I løpet av sommeren åpner Naturkompaniet sin fjerde butikk i Norge, da i Bergen på Lagunen kjøpesenter.

Naturkompaniet skriver i en pressemelding at det har blitt godt tatt imot i Norge siden de to første butikkene ble åpnet i fjor. Kjeden ønsker å påvirke en mer bærekraftig tekstilindustri, som ikke ødelegger klimaet eller miljøet.

- Vår tredje butikk blir vår største butikk til dags dato. Butikken i Ålesund ligger i de vakreste omgivelsene av alle våre butikker, inkludert alle våre 36 butikker i Sverige. Det føles helt fantastisk å åpne en ny Naturkompaniet butikk hvor eventyr og flott natur er så nærværende. Her kan du virkelig gjøre hverdagen til et eventyr, sier Henrik Hoffman, CEO i Naturkompaniet.

- For oss var det helt naturlig å tenke en etablering i Ålesund helt fra starten av på vår reise i Norge. Med sin fantastiske natur er Sunnmøre virkelig en del av Norge som passer som hånd i hanske til vårt konsept, og vi tror vårt sortiment, profil, kompetanse og ikke minst service vil falle i god smak hos møringene. Vi gleder oss nå noe enormt til å åpne dørene til denne butikken den 28. April! sier Simon Larsen, Head of Retail i Naturkompaniet Norge.

Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv, og har i dag 39 butikker i Sverige og Norge.

Powered by Labrador CMS